Hesabım
    Oscar Isaac Başrollü Paul Schrader Filmi "The Card Counter"dan İlk Görsel

    The Card Counter'ın çekimlerine Temmuz'da devam edilmesine karar verildi.

    Paul Schrader'ın suç gerilimi temalı yeni filmi The Card Counter'dan yeni detaylar paylaşıldı. Öncelikle yıldız oyuncu Oscar Isaac'in başrolünde olduğu filmden ilk görsel geldi. Çekimlerine iki ayın sonunda ara verilen The Card Counter'ın setine Temmuz'da geri dönüleceği de resmi olarak açıklandı.

    First Reformed, Affliction, Taxi DriverRaging Bull gibi harika filmlere imzasını atan Paul Schrader'ın yeni filmi The Card Counter için yeniden harekete geçildi. Çekimleri tam iki ay boyunca sürdürülen The Card Counter'ın setine coronavirüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Ancak şimdi Hollywood'da oluşturulan yeni güvenlik kuralları doğrultusunda sete geri dönüleceği açıklandı. Filmin bir suç gerilimi olması sebebiyle kalabalık sahnelerinin olması kaçınılmazdı. Ancak film ekibinden bir kaynağın söylediklerine göre herkesin güvenliği için kalabalık sahneler senaryodan çıkarıldı.

    The Card Counter, bir kumarbaz ve eski asker olan William Tell'in hikayesini anlatıyor. Tell, geçmişlerinden gelen ortak bir düşman için genç bir adamla birlikte intikam arayışına girer. Tell, yalnızca kartlarla oynamak istiyordur. Ancak kumarhanedeki hükümranlığı, Cirk geldiği zaman alt üst olur. Genç ve hırslı bir adam olan Cirk, William Tell'den yardım isteyecektir. Tell, Cirk ile ortak çıkarları olabileceğini düşünür. İkili birlikte kumar finansmanı La Linda'dan destek almaya başlarlar ve birlikte bir kumarhaneden diğerine gitmek üzere yollara düşerler. Tell, bir anda kendini karanlık geçmişine dönmüş olarak bulacaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda William Tell rolüyle Oscar Isaac'in yanı sıra Cirk rolünde Tye Sheridan, La Linda rolünde Tiffany Hadish bulunuyor. Ayrıca Willem DafoeBilly Slaughter gibi isimler de yer alıyor. Filmde Martin Scorsese yürütücü yapımcı olarak görev üstleniyor. Yani bizleri çok iddalı bir filmin beklediğini söyleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top