Hesabım
    Zootropolis'in Yönetmenleri Yeni Disney Filmi "Encanto"yu Geliştirecek

    Byron Howard ve Jared Bush, Encanto projesinde yer alacak.

    Oscar ödüllü Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin yönetmeni Byron Howard ve yardımcı yönetmeni Jared Bush ortaklığında yeni bir Disney filmi hayata geçirilecek. Encanto adını alan Disney filmi animasyon türünde olacak.

    Ratatuy'dan Frozen'a, Inside Out'tan Toy Story serisine onlarca ödüllü animasyon filmini bünyesinden çıkarak Disney, yeni bir proje için harekete geçti. Encando adını alan animasyon film projesinin geliştirme aşamasında Zootropolis, Tangled, Bolt, Brother Bear gibi animasyonlardan tanıdığımız Byron Howard ve Jares Bush görev alacak. Encanto'nun Brezilya'da geçeceği duyuruldu. Film, sihirli güçleri olan bir aileyi odağına alacak. Ailenin yalnızca bir ferdinin gizemli bir şekilde hiçbir gücü yoktur. Encanto'nun anlamının "Büyü" olduğu biliniyor.

    Jared Bush, Encanto'nun senaryosunu Charise Castro ile birlikte kaleme alacak. Filmin yapımcılığını Clark Spencer, Yvett Merino Flores ile üstlenecek. Encanto'nun ne zaman hayata geçirileceği ve izleyicileriyle buluşacağı henüz paylaşılmadı. Ama söylenenlere göre Disney'in takviminde 2021 yılına ait olan ve adı henüz açıklanmayan bir film bulunuyor. Encanto olabileceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top