Hesabım
    Zack Snyder, "Justice League"den İlk Videoyu Paylaştı!

    Justice League'in Snyder kurgulu versiyonundan ilk detaylar geldi.

    Warner Bros, geçtiğimiz ay içerisinde Zack Snyder'ın kurgusuyla birlikte Justice League'i yayınlamayı kabul ettiğini açıklamıştı. HBO Max'te yayınlanacak olan filmden ilk video resmi olarak paylaşıldı. Sneak peek'te filmin kötü kahramanı Dark Seid'i ve Wonder Woman'ı görüyoruz.

    Zack Snyder, aylarca süren uğraşlarından sonra Justice League'in kendi kurguladığı versiyonunu yayınlatma kararı aldırmayı başardı. Filmin çekildiği süreçte Snyder'ın kızı intihar etmiş ve yönetmen projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bunun ardından Justice League'in Joss Whedon'a devredilmesi her şeyi değiştirmiş ve ortaya kesinlikle Zack Snyder'ın istemediği bir film çıkmıştı. Şimdi ise yönetmen yeniden olayı devralmayı başardı ve Justice League, kendi kurguladığı şekilde HBO Max'te gösterime sunulacak.

    Justice League, dünya çapında 657 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Bu rakam her ne kadar yüksek görünse de, filmin 300 milyon dolar maliyete sahip olması çok da başarılı olamadığını gösterdi. Jason Momoa da Zack Snyder'ın Justice League versiyonuna desteğini bu süreçte göstermişti. Oyuncu son olarak Instagram'dan yeni videoyu paylaştı ve "Aquaman olmamın en iyi yanı Zack Snyder'ın beni yaratmış olmasıydı. Böylece herkesten önce bu harika şeyleri görebiliyorum."

    Snyder'ın Justice League'i bir kez daha Ben Affleck'li Batman'i, Henry Cavill'lı Superman'i, Gal Gadot'lu Wonder Woman'ı, Jason Momoa'lı Aquaman'i, Ezra Miller'lı Flash'i, Ray Fisher'lı Cyborg'u bir araya getirecek. Ayrıca Dark Seid, Iris West gibi karakterlere de yer verilmesi bekleniyor. Ancak tüm bunları 2021 yılında görebileceğiz. Henüz ayrıntılar kesinleşmiş bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top