Hesabım
    Michael Keaton, "The Flash" Filminde Batman Olabilir!

    The Flash'ten yeni gelişmeler var!

    DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden The Flash ile ilgili bir gelişme yaşandı. Ezra Miller'ın başrolünde yer alacağı The Flash filminde Batman karakterini Michael Keaton canlandırabilir. Keaton, Tim Burton imzalı Batman filmlerinde Bruce Wayne olarak karşımıza çıkmıştı.

    It filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Andy Muschietti'nin yönetmenliğini üstleneceği The Flash'te Michael Keaton rol alabilir. Batman rolünden Ben Affleck'in ayrılmasının ardından DC'nin yeni bir yol arayışına girdiği biliniyor. Matt Reeves, DC Evreni'nde yer alacak The Batman isimli bir film çekiyor. Ancak filmin günümüzde geçmediği biliniyor. Bu nedenle de Robert PattinsonJustice League ve burada yer alan karakterlerin solo filmlerinde Bruce Wayne olarak rol alamaz.

    Bunun üzerine The Flash'te Batman olarak Michael Keaton'ın düşünüldüğü ortaya çıktı. 68 yaşındaki Keaton ile Warner Bros henüz anlaşma yapmış değil ve görüşmelerin henüz ilk aşamasındalar. The Flash filmi de son derece olaylı olarak hayata geçirilecek. Ezra Miller, filmin senaryosunun daha karanlık olması gerektiğini düşünürken Warner Bros ile anlaşmazlıklar yaşamıştı. Andy Muschietti'nin filmin yönetmenliğini devralması umutları artırdı.

    Michael Keaton, Tim Burton'ın imzasını attığı 1989 yapımı Batman ve 1992 yapımı Batman Dönüyor isimli filmlerde Bruce Wayne'i canlandırmıştı. Keaton, bu karakteri en iyi canlandıran isimlerden biri olarak hatırlanıyor. Oyuncudan sonra Batman Forever isimli bir film çekilmiş ve yerini Val Kilmer almıştı.

    The Flash filminin konusu ise şöyle olacak: Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

    The Flash birçok kez vizyon tarihini değiştirmek durumunda kaldı. Belirlenen son tarih ise 3 Haziran 2022 oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top