Hesabım
    Mark Dacascos Başrollü "One Night In Bangkok"dan Fragman Geldi

    Aksiyon ve gerilim türündeki One Night In Bangkok'dan fragman!

    John Wick 3'ün kötü adamı Zero olarak tanıdığımız Mark Dacascos'un yıldızı olduğu aksiyon gerilim filmi One Night In Bangkok'dan fragman paylaşıldı. Wych Kaosayananda'nın yazıp yönettiği filmin fragmanında intikam almak için yalnızca bir gecesi olan bir adamın hikayesini izliyoruz.

    Zero Tolerance, Dead Earth, Ballistic gibi yapımlarla tanınan yönetmen Wych Kaosayananda'nın yeni filmi "One Night In Bangkok"un konusu ise şöyle: Kiralık katil olan Kai Kahale, Bangkok’a gider. Burada bir silah alan ve araba kiralayan Kai, profesyonel bir kadın sürücüyle tüm gece şoförlüğünü yapması için anlaşır. Birçok yere uğrayan Kai, her durakta acımasız cinayetler işler. Şoför, Kai’nin işlediği cinayetleri fark ettiğinde ise artık kaçmak için çok geç olur. Bu arada sıradışı bir polis, daha fazla kan dökülmeden önce cinayetlerin gizemini çözmek için zamana karşı yarışır.

    One Night In Bangkok'un oyuncu kadrosunda Brotherhood of The Wolf, John Wick Chapter 3 Parabellum, Hawaii Five 0 gibi yapımlarla tanınan Mark Dacascos'un yanı sıra Vanida Golten, Michael S. New, Kane Kosugi, Sahajak BoonthanakitJulie Condra gibi isimler bulunuyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde yönetmen Kaosayananda ile Dacascos birlikte The Driver filminde çalışma imkanı yakalamıştı.

    One Night In Bangkok, 25 Ağustos 2020 tarihinde VOD olarak izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top