Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi Takvimde 2021 Yılına İşaretlendi

    Universal, M. Night Shyamalan'ın yeni filmi için tarih verdi.

    Son zamanlarda kariyerini yeniden başarılı bir noktaya götüren yönetmen M. Night Shyamalan'ın henüz adı belli olmayan yeni filmi için tarih belirlendiği resmi olarak açıklandı. Universal'ın verdiği karara göre Shyamalan imzalı gerilim filmi, 23 Temmuz 2021'de izleyici karşısında olacak.

    Lady In The Water, Signs, The Village, The Sixth Sense, Wayward Pines, Servant, GlassSplit gibi yapımlarla tanınan ve kariyerini yaptığı son projelerle yükselişe geçiren M. Night Shyamalan, Universal için yeni bir gerilim filmine imza atacak. Filmin adı henüz açıklanmadı, ancak bir tarih şimdiden verildi. 23 Temmuz 2021 yılında sinemalardaki yerini alacak olan gerilim filmi, Paramount'un The Tomorrow War filmiyle rakip olacak. The Tomorrow War, Chris Pratt, Betty Gilpin, J.K. Simmons ve Yvonne Strahovski gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduruyor.

    M. Night Shyamalan'ın yeni filminin oyuncu kadrosunda ise Little Women'ın yıldızlarından Eliza Scanlen; Jojo Rabbit, Leave No Trace, The True History of the Kelly Gang gibi yapımlarla yıldızı parlayan Thomasin Mckenzie; Hereditary'nin yıldızı Alex Wolff, Abbey Lee, Nikki Amuka BirdKen Leung gibi isimler bulunuyor.

    Shyamalan, genel olarak blockbuster gişe filmleriyle tanınıyor ve bu filmlerden şimdiye kadar yaklaşık olarak 3.3 milyar dolar gişe hasılatı elde etti. Son olarak yönetmen karşımıza Apple TV+ dizisi olan Servant ile çıktı. Bir korku dizisi olan Servant'ın devam etmesi hedefleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top