Hesabım
    Beanie Feldstein'lı "How To Build A Girl"den Fragman!

    Amazon orijinal filmi How To Build A Girl'den fragman geldi.

    Booksmart filmiyle bir yıldıza dönüşen Beanie Feldstein'in başrolünde yer aldığı "How To Build A Girl" filmi izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Amazon'da yayınlanacak olan filmden yeni bir fragman paylaşıldı. Son zamanların en eğlenceli filmlerinden biri olduğu söylenen How To Build A Girl filminin fragmanında, zorbalığa uğrayan sıradan bir okul öğrencisinden yıldız birine dönüşen genç bir kıza tanıklık ediyoruz.

    Me Before You ve Bridget Jones's Baby gibi önemli filmlerin yapımcılığını üstlenen Debra Hayward ile Jane Eyre, Elizabeth, Saving Mr. Banks gibi yapımlarla tanınan Alison Owen'ın yapımcısı olduğu How To Build A Girl'den fragman paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Genç bir kız olan Johanna Morrigan'ın ergenliğine dair geçirdiği yolculuğu konu edinen "How To Build A Girl", kendini başka biri haline getirmek isteyen bir kızın yaptıklarını anlatıyor. Johanna, kendine yeni bir isim olarak Dolly Wilde seçmiştir. Dolly artık hızlı konuşan, cinsel yönünden çekinmeyen ve Londra'da müzik eleştirmeni olmak isteyen genç bir kadındır. Böylece Wolverhampton'da yolsulluk içerisinde yaşayan ailesini de kurtarmış olacaktır.

    Merakla beklenen Amazon filmi How To Build A Girl'ün oyuncu kadrosunda Beanie Feldstein'in yanı sıra Dead Man's Shoes, In America gibi yapımlarla tanınan Paddy Considine; Game of Thrones'un yıldızı Alfie Allen; Michael Sheen, Gemma Arterton, Jameela JamilChris O'Dowd gibi ünlü isimler bulunuyor. Filmin senaryosu ise 2014 yılında okuyucularıyla buluşan aynı isimli kitaptan uyarlandı. Uyarlayan isim, kitabın yazarı Caitlin Moran oldu. Filmin yönetmen koltuğunda The Hour, Spies of Warsaw, Harlots, Penny Dreadful gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Coky Giedroyc bulunuyor.

    How To Build A Girl, Amazon'daki izleyicilerinin karşısına 3 Temmuz'da çıkmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top