Hesabım
    Korku Filmi "Black Water Abyss"in Fragmanında Karanlık Sularla Mücadele Var!

    Black Water Abyss'den fragman geldi.

    Korku türündeki Black Water Abyss'ten fragman paylaşıldı. Andrew Traucki'nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında derin ve karanlık sulardan gelen tehlikeyle karşı karşıya kalıyoruz. Timsahların korku ögesi olduğu klasik bir korku filmi temasını bir kez daha göreceğiz gibi görünüyor.

    Black Water, The Reef, The Jungle ile tanınan Andrew Traucki'nin yönetmenliğini üstlendiği korku türündeki Black Water Abyss'in konusu ise şöyle: Bir grup arkadaş, Kuzey Avustralya ormanlarının derinliklerindeki bir mağarayı keşfe çıkar. Bu sırada meydana gelen bir fırtına grup için büyük bir tehlike oluşturur. Gittikçe yükselen sel suları, onları mağaranın derinliklerine hapseder. Ancak onlar için tehlike bununla da sınırlı değildir. Grup, timsah sürüsüne karşı hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

    Black Water Abyss'in senaryosunu John Ridley ile Sarah Smith kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda The Meg'den tanıdığımız Jessica McNamee, Agents of SHIELD'da karşımıza çıkan Luke Mitchell, Amali Golden, Benjamin HoetjesAnthony J. Sharpe gibi isimler yer alıyor.

    Son olarak timsahları korku ögesi olarak ele alan Crawl filmini beyaz perdede izlemiştik. Film birçok korku sineması hayranının favorileri arasındaki yerini almayı başarmıştı. Hatta Quentin Tarantino filmi yılın en iyilerinden biri olarak ilan etmişti.

    Black Water Abyss, 7 Ağustos'ta internet üzerinden izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top