Hesabım
    Lana Condor, HBO Max Orijinal Filmi "Moonshot"ta Başrol Olacak

    Lana Condor'un gelecek projesi HBO Max ile birlikte olacak.

    Sevdiğim Tüm Erkeklere filmleriyle büyük bir çıkış yapan genç oyuncu Lana Condor, HBO Max'in Moonshot filminde rol almak için anlaşma imzaladı. Başarılı oyuncu böylece romantik komedi filmiyle başladığı kariyerini bir bilim kurgu filmiyle bambaşka bir noktaya taşımış olacak.

    Mayıs ayı içerisinde açılışını yapan HBO Max, tıpkı HBO kanalında olduğu gibi projeleriyle büyük ses getirmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Zack Snyder'ın Justice League'ini yayınlayacağı haberi büyük bir merak yaratmıştı. Şimdi ise Lara Condor'un başrolünde yer alacağı Moonshot filminin duyurusu yapıldı. Moonshot, Mars gezegeninde geçecek. Mars artık kolonileşmiş ve insanlığın geleceği için iyi bir hale getirilmiştir. İki farklı üniversitelerde okuyan genç ise Mars'a giden bir uzay gemisine gizlice biner ve Mars'a gider.

    All The Boys I Loved Before filmlerinin yıldızı olan Lana Condor, Sophie isimli genç öğrenciyi canlandıracak. Sophie'nin erkek arkadaşı Calvin, bir süre önce onu bırakıp Mars'taki koloni arasına katılır. Sophie de onun peşinden gitme kararı alır. Filmin yönetmen koltuğuna ilk uzun metrajını çekecek olan Chris Winterbauer oturacak. Moonshot'ın senaryosunda ise Max Taxe'nin imzası bulunacak.

    Moonshot'ın yapımcısı Berlanti Productions olacak, ayrıca Entertainment 160 onlara eşlik edecek. Açıklamalara göre Berlanti Productions'ın HBO Max ile 4 filmlik anlaşması bulunuyor. Projeler arasında çok satanlar listesinde yer alan genç yetişkin türündeki The Gentlemen's Guide To Vice and Virtue da bulunuyor.

    Lana Condor'un gelecek projeleri arasında Moonshot'ın yanı sıra Sevdiğim Tüm Erkeklere serisinin yeni filmi "To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean" ve Girls Night bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top