Hesabım
    Disney, "Hamilton" Müzikalinden Klip Paylaştı

    Hamilton müzikali, yakında Disney+'ta gösterilecek.

    Lin Manuel Miranda'nın yıldızı olduğu Hamilton müzikalinden özel bir klip paylaşıldı. The Richard Rodgers Sahnesi'nde sergilenen ve filme çekilen Broadway müzikalinin film uyarlaması hayata geçirilmeden hemen önce, merakın canlı tutulması için Hamilton müzikali filmleştirilerek Disney+'ta yayınlanacak.

    Hiphop kültürü, sokak dili ve Amerika tarihini birleştiren Hamilton müzikali, yakında Disney+'ta gösterime sunulacak. Disney, müzikalden merakı artıran bir klip paylaştı. Unutulmaz bir sinematik sahne performansıyla akıllara kazınan Hamilton'ın konusu ise şöyle: Alexander 11 yaşındayken yarı İngiliz yarı Fransız annesi ölmüş ve babası da uzun süre önce onları terk etmiştir. Kadın, başka biriyle evlidir ve ölümünün ardından adam, karısının sahip olduğu her şeyi elde etmenin peşine düşmüştür. Böylece Alexander da beş parasız kalır. Alexander büyür ve para kazanmanın farklı yollarını bulmaya başlar. George Washington'ın yaveri olur ve savaşma yetkisi olmadan savaşı yönlendirmeye başlar. New York'a geldiğinde bir avukat olur. New York Bankası'nın kurucusu olan Alexander, George Washington'ın Amerika Başkanı olmasıyla birlikte Hazine Bakanı olarak görev yapar. Tüm bunlar hip hop müzikleri eşliğinde bir arka plan ile sergilenir...

    Hamilton'ın film versiyonunda da yıldız Lin Manuel Miranda olacak. Disney'in haklarını satın aldığı Hamilton'ın çekimleri, coronavirüs salgını sonrası normalleşme sürecinin ilerleyen dönemlerinde yapılmaya başlanacak. Hamilton müzikali tam 11 kez Tony, Olivier ve Grammy Ödülleri'ne aday gösterildi. Ayrıca Pulitzer Drama Ödülü'nün sahibi oldu. Müzikalin oyuncu kadrosunda Miranda'nın yanı sıra Leslie Odom Jr.Okieriete Onaodowan, Anthony Ramos ve Phillipa Soo gibi isimler bulunuyor.

    Hamilton, 3 Temmuz'da Disney+'ta olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top