Hesabım
    François Ozon'un Yeni Filmi "Ete 85"ten Fragman!

    Ete 85'ten yeni bir fragman geldi.

    Ödüllü yönetmen François Ozon'un imzasını attığı "Ete 85"ten yeni bir fragman paylaşıldı. Her ne kadar çoğu online'a taşınıyor olsa da festival sezonuna damgasını vuracak olan filmin fragmanında eğlenceli olduğu kadar dramatik de olan bir aşk üçgenini izliyoruz.

    1985 yılının yaz aylarında geçen sıcak güneş ve mavi denizle çerçevelenen Ete 85'in konusu ise şöyle: Normandiya sahilinde alabora meydana geldiğinde 16 yaşındaki Alexis ölümle burun buruna gelir. 18 yaşındaki David ise kahramanca davranarak Alexis’in hayatını kurtarır. Alexis, hayatının kurtulması ile birlikte bu tatsız durum vesilesiyle hayallerindeki arkadaş ile tanışmış olur. Ancak Alexis için bu rüya bir yazdan daha uzun sürebilecek midir? François Ozon'u Dans La MaisonSwimming Pool8 FemmesGrâce à DieuFrantz, Jeune et jolie gibi filmleriyle tanıyoruz. Yönetmen son olarak Grace a Dieu filmini izlemiştik. Film, Berlin Film Festivali'nden ödülle dönmüştü.

    Cinsel keşfi ön planına alan Été 85, yetişkinliğe adımını atan gençleri odağına alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Félix LefebvreBenjamin VoisinPhilippine VelgeValeria Bruni Tedeschi ve Melvil Poupaud yer alıyor. Ete 85 şimdiden Call Me By Your Name ile kıyaslamalara maruz kalıyor. Film, 2 Temmuz'da Lyon'da dünya prömiyerini yapacak. Bunun ardından da 14 Temmuz'da gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top