Hesabım
    Jessica Chastain'in Yıldızı Olduğu "Ava"dan Fragman!

    Yıldız kadrolu Ava'dan fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Jessica Chastain'in başrolünde yer aldığı "Ava"dan fragman yayınlandı. Chastain'in bir suikastçiye hayat verdiği Ava'nın fragmanında suikastçimizin görevinin peşinde dur durak bilmeden koşturduğunu görüyoruz. Aksiyonun tavan yapacağı Ava'da Chastain'e Colin Farrell eşlik ediyor.

    The Help, The Girl on The Train, Ma gibi yapımlarla yanınan başarılı isim Tate Taylor yönetmenliğindeki Ava'nın konusu ise şöyle: Güzelliğinin ardında büyük bir sır saklayan Eve, göründüğünden çok daha tehlikeli biridir. Genç kadının ona bakanlardan sakladığı başka biri yüzü vardır. Eve aslında bir suikatçıdır. Para karşılığında suikastler düzenleyen genç kadın, yüksek profilli, iyi para getiren işler için bütün dünyayı dolaşarak cinayetler işlemektedir. Yaşam tarzı şu an için ona iyi getiriler sağlamıştır ancak aldığı son işle birlikte her şey değişecektir. Eve'in son görevi hiç ummadığı şekilde ters gider. İşin geldiği son noktada Eve, kendini kaçmak zorunda bulur. Artık Eve bütün yeteneklerini hayatta kalabilmek için kullanmak zorunda kalacaktır...

    Jessica Chastain'i John Wick'e dönüştürecek olan Ava'nın oyuncu kadrosunda The Batman'in Penguin'i olması beklenen Colin Farrell; yakın zamanda bir tiyatro oyunu için ülkemize de gelen usta oyuncu John Malkovich; son olarak Glow'da izleme şansı yakaladığımız Geena Davis; CommonDiana Silvers gibi isimler bulunuyor. Ava'nın senaryosunu From Nowhere, Three Blind Mice gibi yapımlara imzasını atan Matthew Newton kaleme aldı.

    Ava ile birlikte Jessica Chastain ve Tate Taylor ikinci kez birlikte çalışmış olacak. İlk kez The Help filminde ortak çalışma yürütmüşlerdi. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Eylül'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top