Hesabım
    Woody Allen'ın Yeni Filmi "Rifkin’s Festival" San Sebastian'da Prömiyerini Yapacak

    Rifkin’s Festival izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Adı cinsel istismar suçlamalarıyla anılan ve Hollywood'un yasaklı ismi haline gelen Woody Allen, yeni filmi Rifkin’s Festival'ı tamamladı ve filminin prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. İspanya'da 68. kez düzenlenecek olan San Sebastian Film Festivali, Allen'ın yeni filmine ev sahipliği yapacak.

    Tartışmalı yönetmen Woody Allen, son olarak Amazon ile davalık olmasıyla gündeme gelmişti. İddialara göre Woody Allen, kızı Dylan Farrow'a 90'lı yıllarda istismarda bulunmuştu. Bu nedenle tüm Hollywood yönetmene karşı çıkmış, ancak Scarlett Johansson gibi bazı yıldız isimler arkasında durmuştu. Allen, Amazon ve Amerikan şirketlerinden destek göremeyince yönünü İspanyol şirketlerine çevirmişti. Şimdi ise son filmi Rifkin's Festival'ın İspanyol film festivali San Sebastian'da gösterileceği resmi olarak açıklandı.

    Rifkin's Festival'ın oyuncu kadrosunda Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn ve Christoph Waltz bulunuyor. Filmin konusu ise şöyle: Amerikalı evli bir çift San Sebastian Festivali'ne gider ve buranın büyüsüne, güzelliğine, çekiciliğine kapılırlar. Kadının Fransız bir yönetmenle ilişkisi olur ve adam ise burada yaşayan İspanyol bir kadına aşık olur.

    Woody Allen son olarak A Rainy Day In New York filmini hayata geçirmişti. Filmin başrolünde Elle Fanning ve Timothee Chalamet bulunuyordu. İki oyuncu da Allen hakkında çıkan suçlamalar sonrasında filmden kazandıkları parayı kadın mücadelelerine bağışlamışlardı.

    San Sebastian Film Festivali bu yıl 18 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top