Hesabım
    Avatar 2'den Yeni Sualtı Fotoğrafı Paylaşıldı

    Avatar 2 çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

    James Cameron'ın 11 yıl sonra devamını çekme kararı aldığı Avatar 2'den yeni bir kare paylaşıldı. Çekimlerinin büyük kısmının sualtında çekildiği filmden sualtı karesi yayınlandı. Mark Fellman'ın çektiği fotoğraf karesinde yer alan oyuncunun Britain Dalton olduğu belirtildi.

    Coronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada uzun süredir prodüksiyonlar devam etmiyordu. Ancak Yeni Zelanda'da tehlikenin azalması ve normal yaşama dönülmesi, film ekiplerini Yeni Zelanda'ya yönlendirdi. Avatar 2 ekibi de kaldığı yerden stüdyo çekimlerine devam etme kararı almıştı. Bunun için birkaç hafta önce Wellington'a gelen Avatar 2 ekibi, çekimlere geçtiğimiz hafta başlamıştı. Şimdi ise sette sualtı çekimlerinden bir kare paylaşıldı. Oyuncu Britain Dalton'ın karakteri Lo'ak'ın yer aldığı kare, film bitirilirken FX görsel efekt sanatçıları tarafından yeniden tasarlanacak.

    Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler de genellikle suyun altında ya da üstünde olacaktır. Landau ayrıca, Avatar serisinin Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi serisi gibi olmasını istediklerini belirtmişti. Dört yeni Avatar filmi için stüdyoyla anlaşma yapıldı. 2021, 2023 , 2025 ve 2027'de vizyona girecek olan filmlerden Avatar 2 için 16 Aralık 2021 tarihi takvimlerde işaretlendi.

    Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. Devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top