Hesabım
    Christopher Nolan'ın "Tenet"i İki Hafta Daha Ertelendi

    Tenet yine ertelendi.

    Christopher Nolan imzalı Tenet'in vizyon tarihi, bir kez daha ertelemeye maruz kaldı. Coronavirüs salgını nedeniyle vizyona girecek olmasına şüpheli olarak bakılan Tenet'in vizyon tarihi 2 hafta daha ertelendi ve böylece film Ağustos ayının ortalarına işaretlenmiş oldu.

    Başrolüne Robert Pattinson ve John David Washington'ın yerleştiği Tenet'in vizyon tarihi yeniden ertelendi. Henüz ülkemizdeki tarihi için yeni bir bilgi verilmedi. Ancak tüm dünyada vizyon tarihinin 31 Temmuz'dan 12 Ağustos'a alındığı biliniyor. Bu konuda Warner Bros'tan şu açıklama geldi: "Warner Bros, katılımcılar hazır olduğunda ve toplumun sağlığı buna hazır olduğunda Tenet'i sinemalarda izleyici karşısına çıkarma konusuna bağlı. Bu konuda ihtiyacımız olan şey esnek olmak. Bunu geleneksel bir film gösterimi olarak görmüyoruz. Herkesin kendi zamanına göre filmi keşfedebilmesi için filmi hafta ortasında göstermeyi seçiyoruz. Başarılı bir gösterim stratejisi geliştirmek için gösterim süre kurallarından çok daha uzun süre sinemalarda göstermeyi planlıyoruz."

    Warner Bros, Tenet'in 12 Ağustos tarihinde vizyondaki yerini alacağını açıkladı. Bu süreçte filmin daha fazla gündeme geleceği ve reklamının daha fazla yapılabileceği düşünülüyor. Ancak yapılan anketlere göre sinemaseverlerin büyük bir kısmı uzun süre boyunca sinemalara adımını atma niyetinde değil.

    Oyuncu kadrosunda Robert PattinsonJohn David WashingtonElizabeth DebickiAaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh gibi başarılı isimlerin yer aldığı Tenet hakkında geliştirilen birçok teori var. Filmin Inception evreninde yer aldığı söylentileri de buna dahil. Eğer bir kez daha ertelemeye maruz kalmazsa teorilerin doğru olup olmadığını Ağustos ayı içerisinde görmüş olacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top