Hesabım
    Chiwetel Ejiofor, "Doctor Strange 2"ye Döneceğini Onayladı

    Chiwetel Ejiofor, Mordo ile birlikte Doctor Strange In the Multiverse of Madness'ta yer alacak.

    Yıldız oyuncu Chiwetel Ejiofor'un "Doctor Strange In the Multiverse of Madness" filminde yer alıp almayacağı dedikoduları bir süredir kulaktan kulağa yayılıyordu. Şimdi ise Ejiofor, Mordo karakteriyle birlikte evrene geri döneceği konusunda açıklama yaptı ve onay verdi.

    12 Years A Slave, Dirty Pretty Things, Serenity gibi yapımların yıldızı olan Chiwetel Ejiofor, Doctor Strange Into Multiverse of Madness'ta filmin kötüsü olarak var olacağını resmi olarak açıkladı. Oyuncu şu sözlere yer verdi: "Size söyleyebileceğim şey, umuyorum ki yakında çekimlere başlayabileceğiz. Biliyorsunuz ki olabilecek en kısa zamanda olacak. İşe koyulmak ve bir an önce başlamak için hepimiz çok heyecanlıyız. Sabırsızlanıyorum." Doctor Strange filminde Chiwetel Ejiofor'un canlandırdığı Mordo karakteri, başlarda Stephen Strange'in yanında olsa da sonraları amaçlarının bambaşka olduğunu öğrenmiştik. İkinci filmde dönüp Doctor Strange'in başına daha büyük dertler açabilir gibi görünüyor.

    Doctor Strange In the Multiverse of Madness'ın yönetmenliğini Scott Derrickson'ın bırakmasının ardından yönetmenliği Sam Raimi devraldı. Raimi, Evil Dead korku serisi ve Tobey Maguire'lı Spider-Man serisinin başarılı yönetmeni ve son zamanların en çok adından bahsettiren yapımcılarından biri olarak tanınıyor.

    Doctor Strange 2'de Elizabeth Olsen'ın canlandırdığı Wanda Maximoff karakterini de göreceğiz. Filmin korku türüne yakın olacağı daha önce belirtilmişti. Ancak Marvel'ın genel izleyici kitlesine hitap etme planları nedeniyle nasıl korku ögelerine yer verilebileceği akıllarda soru işareti olarak kalıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin önemli filmlerinden biri olan Doctor Strange In the Multiverse of Madness, 26 Mart 2022'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top