Hesabım
    Gerard Butler'lı "Greenland"den Yeni Fragman!

    Greenland'den ikinci fragman paylaşıldı.

    Gerard Butler'ın bir kez daha yönetmen Ric Roman Waugh ile iş birliği yapmasını sağlayan "Greenland"den fragman paylaşıldı. Aksiyon dolu felaket filmlerinden biri olan Greenland'de Gerard Butler'ın ailesini korumak için hedefe doğru gittiğini görüyoruz.

    300 SpartalıOperadaki HayaletAdalet Peşinde gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Gerard Butler'ın başrolünü başarılı isimlerden Morena Baccarin ile paylaştığı Greenland'in konusu ise şöyle:  Greenland, büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyanın yok olmasına neden olabiliecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

    Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh Greenland'in yönetmen koltuğunda bulunurken “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi yapımlardan tanıdığımız Chris Sparling, filmin senaryosunu kaleme aldı. Açıklananlara göre, Ric Roman Waugh ve Gerard Butler bir filmde daha ortak olarak çalışmaya hazırlanıyor. Cannes film marketinde satışa sunulan Kandahar, ikiliyi bu kez Orta Doğu'da buluşturacak. Waugh ve Butler, daha önce de Kod Adı: Angel filminde bir araya gelmişti. 

    Greenland'in 14 Ağustos tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top