Hesabım
    Alex Winter İmzalı "Showbiz Kids" Belgeselinden Fragman Geldi

    Show dünyasının unutulmaz çocuklarını anlatan Showbiz Kids'ten fragman paylaşıldı.

    Bill & Ted serisinin başarılı oyuncusu Alex Winter, yeni bir belgesele imzasını attı. Yakında HBO kanalında yayınlanacak olan belgesel "Showbiz Kids" adını taşıyor. Küçük yaşlardan itibaren televizyon dünyasında büyüyen çocukların hikayesini anlatan belgeselden bir de fragman paylaşıldı.

    Son olarak Bill & Ted Face The Music filminde Keanu Reeves ile birlikte karşımıza çıkacak olan Alex Winter, şimdilerde yetişkin olan bir zamanların çocuk yıldızları hakkında Showbiz Kids isimli belgeseli hazırladı. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Cameron Boyce'un da gösterildiği belgeselde Evan Rachel Wood'dan Milla Jovovich'e, Wil Wheaton'dan Jada Pinkett Smith'e, Todd Bridges'den Henry Thomas'a çocukluk döneminde bir yıldıza dönüşen oyuncu ile röportaja yer veriliyor.

    İddialı kanal HBO'da yayınlanacak olan Showbiz Kids hakkında Alex Winter şu sözleri sarf etti: "Bu hikaye yıllardır anlatmak istediğim bir hikaye. Bu sektörde büyüyen biri olarak kariyerlerinin ilk dönemlerinden yetişkinliğe geçişe uzanan bir çocuk oyuncunun kendi deneyimlerini anlattığını hiç görmedim. Bu yetenekli oyuncular kişisel hikayelerini anlatacak kadar bana güvendikleri için onur duydum."

    Showbiz Kids, 14 Temmuz'da HBO'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top