Hesabım
    Patty Jenkins, "Wonder Woman 3" Planlarından Bahsetti

    Wonder Woman 3 gerçekleşecek mi?

    Wonder Woman 1984'un vizyona girmesine birkaç ay kala kala yönetmen Patty Jenkins gelecek planları hakkında konuştu. Üçüncü film planlarından bahseden Jenkins, coronavirüs salgınının planlarını duraklattığını söyledi.

    Yönetmen Patty Jenkins, DC Evreni'nin en iyi karakterlerinden biri olan Wonder Woman için yeni bir filmin çekilip çekilmeyeceği hakkında konuştu. Yönetmen, üçüncü film için planları olduğunu, ama bunları durdurmak zorunda kaldığını açıkladı. Jenkins şu sözleri sarf etti: "Gerçekten durdurma tuşuna bastım. Çünkü gerçek şu ki bu konu Amerika'nın 6 ay önceki halini içeriyordu. Pandeminin getireceği her şeye uyum sağladığımdan emin olmak istiyorum." Patty Jenkins, Wonder Woman 3 üzerinde hemen çalışmaya başlamak istediğini belirtti.

    Son olarak vizyon tarihi ertelemeye tabi tutulan Wonder Woman 1984, Gal Gadot'nun yanı sıra  Pedro PascalConnie NielsenChris PineRobin WrightKristen Wiig gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor. Wonder Woman 1984'da iki kötü karakteri olduğu biliniyor. Bunlardan biri Kristen Wiig'in canlandırdığı The Cheetah olurken, diğeri The Mandalorian'ın yıldız oyuncusu Pedro Pascal'ın canlandırdığı Maxwell Lord olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Aynı zamanda Cheetah, Diana'nın eski bir arkadaşıydı. Maxwell Lord karakteri ise, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Wonder Woman 1984, 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top