Hesabım
    Kısa Film Yarışması ile Bir Kısa Film Uzun Metraja Dönüştürülecek!

    Kısa Film Yarışması, sinemacıları davet ediyor.

    Türkiye Sineması'nda önemli işlere imza atan Levent Cengizhan ve yapım şirketi Art Dada, yeni bir projeye imza atmak üzere yola çıkmış bulunuyor. Açıklananlara göre Kısa Film Yarışması adı altında, yarışmaya katılan kısa filmlerin arasından seçilerek bir yapım uzun metraj filme dönüştürülecek. Bunun için başvurular alınmaya başlandı.

    Hareket Sekiz, Yanlış Anlama, Müstakbel Damat, Ağır Romantik gibi yapımlarda imzası bulunan Art Dada, Kısa Film Yarışması ile karşımıza çıkıyor. Yarışmaya katılan filmlerin tamamı Youtube Talk TV kanalı sayesinde izleyicilerle buluşacak. En çok izlenen ve etkileşim alan popüler kısa film ise, uzun metraja dönüştürülme hakkı kazanacak.

    Yarışmayı kazanan kısa filmin uzun metraja dönüştürülmesi için Art Dada, kamera önü ve kamera arkası için profesyonel ekiplerle çalışarak filmi hayata geçirecek. Kısa film başvuruları için herhangi bir sınırlamanın getirilmediği de açıklandı. Süre, içerik, hitap edilen izleyici kitlesi ya da konu açısından kural bulunmuyor. Yarışmayı kazanan kısa filmin dönüştürülmesi için 2021 yılı içerisinde harekete geçilecek ve Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda, Danimarka, Belçika, İngiltere, Azerbaycan ve Kosova ülkelerinde proje izleyici karşısına çıkacak.

    Başvurular www.kisafilmyarisma.com üzerinden 30 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top