Hesabım
    Jai Courtney, Neden James Gunn'ın "The Suicide Squad"ının Farklı Olduğunu Açıkladı

    Jai Courtney, yeni Suicide Squad filminden bahsetti.

    Hem David Ayer, hem de James Gunn'lı Suicide Squad'da rol alan Jai Courtney, iki yönetmenin uyarlamaları arasında farklı olan şeylerden bahsetti. Warner Bros, ilk Suicide Squad filmiyle eleştirilere maruz kalan David Ayer ile yollarını ayırmış ve yerine Marvel'ın başarılı yönetmeni James Gunn ile çalışma kararı almıştı.

    Guardians of The Galaxy serisinin başarılı yönetmeni James Gunn, bir zamanlar sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar nedeniyle Disney ve Marvel'dan ayrılmak durumunda kalmış ve Warner Bros bu durumu fırsat bilerek The Suicide Squad'ı yönetmesi için işe almıştı. Bu sırada da ilk Suicide Squad'ı yöneten David Ayer ile Warner Bros'un yolları ayrıldı. Gunn, eski filmde yer alan kahramanlardan çoğunu kendi filmine aktardı, sonrasında da yeni isimler ve kahramanlar ekledi. The Suicide Squad'ın çekimleri de bir süre önce tamamlandı.

    Suicide Squad'da Captain Boomerang karakterine hayat veren Jai Courtney, Variety'ye konuştu. Oyuncu, James Gunn'ın The Suicide Squad versiyonunun neden farklı olduğunu anlattı ve şu sözleri sarf etti: "Bence bu film farklı bir tada sahip. Bir sürü yeni karakter var. James Gunn'ın kendine özgü bir yaklaşımı var. Suicide Squad dünyasına bunları aktarıyor. Bence gayet iyi bir şekilde uyum sağlıyor ve bence izleyiciler film sayesinde çok eğlenecek."

    The Suicide Squad'ın konusu henüz açıklanmadı ve teaser ya da fragman paylaşılmadı. The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor.

    Eğer coronavirüs salgınının olumsuz bir etkisi olmazsa The Suicide Squad 6 Ağustos 2021'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top