Hesabım
    Pixar Animasyonu "Soul"dan Yeni Teaser Geldi

    Soul'dan yeni bir video geldi.

    Oscarlı oyuncu Jamie Foxx'un başkarakterinin seslendirmesini üstlendiği animasyon filmi "Soul"dan yeni bir teaser paylaşıldı. Sneak peek olarak paylaşılan videoda, ortaokulda müzik öğretmeni olan bir adamın hikayesini izliyoruz. Disney ve Pixar ortak yapımı dram türündeki animasyon filmi Soul, heyecanla beklenen filmler arasında bulunuyor.

    Up, Inside Out, Monsters IncWall-EToy Story 4 gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Pete Docter'ın yönettiği “Soul”, caz sanatçısı olmayı hayal eden bir ortaokul müzik öğretmenine (Jamie Foxx dublajı) odaklanıyor. Fakat büyük molasını vermeden önce, ruhunun bedeninden ayrılmasına neden olan bir kaza geçirir ve başka bir boyuta geçer. Joe’nun ruhunu çok geç olmadan dünyadaki bedenine geri döndürmek için yeni tanıştığı ekip hep birlikte çalışmaya başlar. Burada Joe, uzun süredir Dünya'yı gözetleyen ve Dünya'nın kötü bir yer olduğu sonucuna varan 22 ile tanışır. Ama 22 bir şekilde Joe'nın geri dönmesine yardım edecektir.

    Bir süre önce vizyon tarihi ertelemeye maruz kalan animasyon filmi Soul'un seslendirmesini Ray filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Jamie Foxx'un yanı sıra Hollywood'un başarılı isimlerinden Tina Fey, Daveed Diggs, Angela BassettPhylicia Rashad, Quest Love, Richard Ayoade gibi isimler üstleniyor.

    Soul'un müzikleri Trent Reznor ve Atticus Ross tarafından bestelendi. Yaşamının dengesini bulmayı, ruhunu keşfetmeyi hedefleyen bir adamın hikayesini anlatan Soul'un 20 Kasım'da izleyici karşısında olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top