Hesabım
    Ryan Reynolds, X-Men Ekibi ile Birlikte Canlı Yayın Düzenledi

    Ryan Reynolds, X-Men oyuncularıyla karantinada buluştu.

    Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan ReynoldsX-Men filmlerinin başarılı isimleriyle bir araya geldi. Aralarında Patrick StewartHugh Jackman ve Halle Berry'nin olduğu ekip ile yayın gerçekleştiren Reynolds, bu yayında yapılan bağışları Global Citizen isimli vakfa bağışlayacak.

    2000 yılında şimdilerde oldukça tartışmalı bir hal alan yönetmen Bryan Singer'ın hayata geçirmeye başladığı X-Men ekibi, bir araya gelerek izleyici karşısına çıktı. X-Men: Dark Phoenix filmi ile Fox altındaki varlığı sona eren X-Men dünyası, Marvel altında devam edecek. Serinin öncelikle X-Men, X2: X-Men United ve X-Men: Last Stand filmleri izleyicileriyle buluşmuştu. Bunun ardından Charles Xavier ve Magneto'nun geçmişine götüren filmler başarıyla izleyicileriyle buluşmuştu. Evrenin en sevilen karakterlerinden Wolverine'in de kendine ait üç farklı filmi bulunuyor. Wolverine, Logan filmiyle bu evrene tamamen veda etmişti.

    Şimdi ise yine bu evrende olan, ama solo filmleri bulunan Deadpool olarak tanıdığımız Ryan Reynolds, X-Men dünyasının önde gelen oyuncularıyla karantinada buluştu. Reynolds ile birlikte yayına katılan oyuncular arasında Wolverine rolündeki Hugh Jackman, Jane Grey rolündeki Famke Janssen ve onun gençliğine hayat veren Sophie Turner, Charles Xavier olarak tanıdığımız usta oyuncu Patrick Stewart ve onun gençliği olarak izlediğimiz James McAvoy, Storm olarak hatırladığımız Halle Berry, Magneto'ya hayat veren usta isim Sir Ian McKellen ve Victor Creed olarak karşımıza çıkan Liev Schreiber bulunuyor.

    Reynolds, X-Men Origins: Wolverine filminde de Deadpool karakterini canlandırıyordu. Ancak karakter o kadar kötü bir şekilde aktarılmıştı ki, Ryan Reynolds bile kendisiyle dalga geçmeye başlamıştı.

    Ryan Reynolds ve X-Men ekibinin bulunduğu video Global Goal: Unite For Our Future bağış kampanyası için gerçekleştirilen Zoom etkinliğinin yalnızca küçük bir parçasını oluşturuyor. Aslında bu vakfın Dwayne Johnson'ın sunuculuğunda düzenlediği büyük bir etkinlik bulunuyor. Shakira, Coldplay, Jennifer Hudson, Usher ve onlarca önemli isim ya da grup konuşma yapıyor, konser veriyor. Hem Amerika'da yükselen ırkçılık karşıtı gösteriler hem de coronavirüs pandemisi bu etkinliğin birer parçası.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top