Hesabım
    Neil Patrick Harris, Matrix 4'ün Kötü Adamı Olabilir!

    Matrix 4 hakkında önemli bir teori ortaya atıldı..

    Neil Patrick HarrisMatrix 4'te görünmeye hazır. peki canlandırdığı rol bir kötü adam olabilir mi? Wachowski'lerin orijinal Matrix filmi 1999'da çığır açan bir girişimdi ve bilim kurgu aksiyon sineması için yeni bir tarz oluşturdu. 2003'teki bir çift devam filmi (Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions) aynı tepkiyi oluşturamadı ama Neo'nun maceraları biraz hayal kırıklığına uğramasına rağmen Matrix, son 20 yıl boyunca kendine güçlü bir yer edindi.

    Bu kez Lana Wachowski'nin tek başına yönettiği Matrix 4'ün senaryo detaylarının çoğu bilinmiyor ve oyuncular üzerinde gizem duygusu var. Keanu Reeves'in Neo olarak ikonik rolünü yeniden ortaya koyacağını ve Trinity olarak Carrie-Anne Moss'un yeniden yer alacağını tahmin etmek zor değil. Yoğun söylentiler arasında Merovingian olarak Lambert Wilson ve Niobe olarak Jada Pinkett Smith'in yer alacağı da konuşuluyor. Yahya Abdul-MateenNeil Patrick Harris ve Jessica Henwick bir sonraki macerasında Neo'ya katılan isimler arasında yer alıyor.

    Bu aktörlerin The Matrix 4'te kimi canlandıracağına dair söylentiler sürekli konuşuluyor. Abdul-Mateen sürekli olarak Morpheus'la ilişkilendiriliyor. Bir başka cezbedici olasılık, Neil Patrick Harris'in filmin kötü adamını oynayacağı hakkındaki teori. Hugo Weaving'in samimi yorumları sayesinde, Matrix 4'ün Ajan Smith'i geri getirmeye çalıştığı ve büyük ihtimalle başarısız olduğu doğrulandı. Bu görünüm, bir cameo, destekleyici bir figür veya ana kötü adam olabilirdi. Bunu bilmiyoruz ama plan, Smith yoksa başka bir karizma yaratacak bir kötü adam yaratmak. Bu ismin de Harris olması mutemel görünüyor.

    Harris şüphesiz bu teorilere uyuyor. Dramatik ve etkileyici bir kötü adam, Ajan Smith'in sinsi sessizliğinden daha çarpıcı olmayabilir ama yeni bir hikyeye, yeni kötü adam oldukça mantıklı. Matrix, her zaman gerçek ve dijital dünyalar arasındaki ikilemi, insan ve makine mücadelesi üzerinden anlatmıştır. Bu kez belki de kanlı canlı bir kötü adam yazılmıştır ve Harris çoktan rolünü canlandırmaya başlamıştır. Bunu yakında öğrnem ihtimalimiz var ama filmi izlemek için Nisan 2022'yi beklemek zorundayız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top