Hesabım
    Galip Aksular, Pandemide Destek Olmak İçin Sanat Filmlerine Afiş Tasarlıyor!

    Galip Aksular, uzun ve kısa metraj filmlere afiş desteği sunacak.

    Conoravirüs pandemisi sürecinde çalışma hayatları olduğundan daha zorlaşan film ekiplerine Galip Aksular'dan destek geliyor. Uzun metraj sanat filmleri ve kısa metraj filmlere bu süreçte destek olmak amacıyla afişler tasarlayan Aksular, her bir afiş için birbirinden farklı çalışma tarzları seçiyor.

    Son olarak Nisan Uğur'un karantina şartlarında evde çektiği kısa filmi Evde Hav Türkiye'ye afiş tasarlayan Galip Aksular, Amerikalı genç bir yönetmenin A Beautiful Nightmare kısa filmi için de afiş çalışmasına imza atmıştı. Galip Aksular aynı zamanda tiyatro afişleri, albüm ve kitap kapakları ile reklam ve kurumsal firma tasarımlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Daha önce afiş çalışmasını üstlendiği yapımlar arasında Deliler, Alem-i Cin, Canavar Gibi/ Türk İşi Frankeştayn, Evde Hav Türkiye, Kim Daha Mutlu, Mazlum Kuzey: Kuddusi 2, MezarcıMüsaadenizle Büyükler filmleri ve Kaç Baba Kaç, Sevmekten Öldü Desinler, Karı Koca İşleri, Hayatımın Aşkı, Closer, Kral, Romantizma, Suit gibi tiyatro oyunları bulunuyor.

    Afiş tasarımcısı Galip Aksular birçok sanatçı gibi, pandemi dönemi zorluklarının herkesin birbirine destek çıkması ve kenetlenmesi sayesinde çözüme ulaşacağını söylüyor. Sanatsal filmlerin afişleri için filmlerin içinden kareler kullanmanın etkisinden bahseden Aksular, merak uyandırmada teaser afişlerin önemli olduğunu vurguluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top