Hesabım
    Rachel McAdams, "Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikayesi"nde Şarkı Söylüyor mu?

    Filmdeki şarkıları gerçekten Rachel McAdams mı söyledi?

    Netflix'in yeni komedi filmi "Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikayesi" geçtiğimiz günlerde gösterimini yapmaya başladı. Filmde Will Ferrell ve Rachel McAdams'ın İzlandalı bir grupta olduklarını ve Eurovision'a katıldığını görüyoruz. Yani Rachel McAdams ve Will Ferrell'ı şarkı söylerken görüyoruz. McAdams ise filmde şarkı söyleyen kişinin kendisi olup olmadığı hakkında açıklama yaptı.

    The A.V. Club'a konuşan Rachel McAdams, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'da söylenen şarkıların kendi sesinden olup olmadığı konusunda gelen sorulara şu sözlerle yanıt verdi: "Tüm şarkıları söylüyordum ve sonra David (Dubkin) performansımı biraz yükseltiyordu. Müziğin büyük bölümü İsveçli müzisyen Molly Sanden tarafından yapıldı. Seslerimiz benzerdi. Stüdyoda bir şeyler yaptılar ve iki sesi birleştirdiler. Karakterimin bestelediği parçayı ben söyledim. Ama sesim çok çatlaktı. Bunun üzerine şarkı söyleyemeyeceğimi düşündüm. Final şarkısının sonuna doğru sesimi kaybediyordum." McAdams'ın karakterine sesini veren Molly Sanden'ın, 2006 yılında Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'nda performans sergilediği biliniyor.

    Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'nın konusu ise şöyle:  Lars ve Sigrit'e hayatlarının şansı tanınmıştır. Ülkelerini ve kendilerini dünyanın en çok izlenen şarkı yarışmasında temsil edeceklerdir. Şimdi hem hayallerini gerçekleştirme imkanları olacak, hem de uğrunda savaşmak isteyecekleri bir amaçları olacaktır. Ancak işler gerçekten istedikleri gibi gidecek midir?

    AnchormanAnchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watson gibi yapımların yıldız oyuncusu Will Ferrell'ın ve  The NotebookMean GirlsRed EyeThe VowDoctor StrangeSpotlightTrue DetectiveMidnight In ParisAbout Time gibi filmlerin yıldız oyuncusu Rachel McAdams'ın başrolünde yer aldığı filmde usta oyuncu Pierce Brosnan İzlanda'nın en yakışıklı yıldızı ve Lars'ın babası Erick Erickssong'ı canlandırıyorken Dan Stevens'ı Sigrit ve Lars'ın azılı düşmanı Rus yarışmacı Alexander Lemtov olarak izliyoruz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Demi LovatoJóhannes Haukur JóhannessonÓlafur Darri Ólafsson gibi isimler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top