Hesabım
    Cate Blanchett'a Ait "Dirty Films", New Republic Şirketiyle İlk Bakış Anlaşması İmzaladı

    Ayrıca, Los Angeles merkezli yapımcı Coco Francini, Dirty Films'e ortak olarak katıldı.

    Cate Blanchett ve Andrew Upton'ın prodüksiyon şirketi Dirty Films, New Republic Pictures'la ilk bakış anlaşması imzaladı. Yapımcılar Brian Oliver ve Bradley Fischer tarafından yönetilen New Republic, Elton John biyografisi Rocketman ve Sam Mendes'in Birinci Dünya Savaşı draması 1917'nin de arkasındaki ekibi oluşturuyordu.

    Dirty Films'in en son yapımları, temmuz ayında Netflix'te küresel olarak başlatılan Avustralya mini dizisi Stateless ve Hulu dizisi Mrs. America oldu. İlk bakış anlaşmasına ek olarak, Los Angeles merkezli yapımcı Coco Francini, Dirty Films'e ortak olarak katıldı. Francini, Quentin Tarantino’nun The Hateful Eight ve Zach Braff’ın Wish I Was Here filmlerinde yapımcı olarak görev yaptı. Francini ve Blanchett, Mrs. America, The House with a Clock In Its Walls ve Truth üzerinde birlikte çalıştılar.

    Bradley Fischer; “Cate ile Andrew'u neredeyse 10 yıldır tanıyorum ve Cate'le iki filmde çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Zamanımızın en büyük ekran ve sahne aktrislerinden olan Cate, şiddetli bir girişimci vizyonu ve içgüdüsüne sahip. Brian'la birlikte New Pictures'da inşa ettiğimiz şeyin kalbinde yer alacak ve dokunaklı filmler bulma, geliştirme ve üretme konusunda bize yardımcı olacak" dedi. 

    Yapımcılık görevine gittikçe ısınan ve TV kariyerinde iki diziyle birden yükselişe geçen Cate Blanchett, bir yandan Nightmare Alley, Don't Look Up, Lucy and DesiBorderlands ve Armaggeddon Time filmlerinin hazırlıklarıyla meşgul ve anlaşılan, önümüzdeki birkaç sene ismini daha çok duyacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top