Hesabım
    Korku Türündeki Sundance Filmi "Amulet"ten Fragman!

    Amulet'ten fragman paylaşıldı.

    Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan korku türündeki "Amulet"ten fragman paylaşıldı. Aynı zamanda oyunculuk kariyeriyle tanıdığımız Romola Garai'nin yönetmenlik denemesi olan Amulet'in fragmanında eski bir askerin, annesi için yardıma ihtiyacı olan bir kadın ile yaşadıklarını izliyoruz. Film, doğaüstü bir temaya hakim.

    Atonement, Inside I'm Dancing, EmmaThe Hour gibi yapımların başarılı oyuncusu Romola Garai, ilk uzun metraj film yönetmenliği denemesini Amulet ile gerçekleştirdi. Sundance Film Festivali'nde geçtiğimiz Ocak ayında gösterime sunulan filmin konusu ise şöyle: Eski bir asker olan Tomaz, yaşadığı bir kazanın ardından Londra'da evsiz kalır. Bu durum da onu Magda'nın çürümeye yüz tutmuş evine getirir. Magda ölmek üzere olan annesi için son derece umutsuz ve yardıma muhtaç bir kadındır. Magda önceleri Tomaz'ı kabul etmez, ama sonra evlerini ona açar ve annesi konusunda yardım etmesine izin verir. Ama zamanla Tomaz ona aşık olmaya başlayacaktır. Bu sırada Tomaz, evde garip ve açıklanamayan durumlarla karşılaşır. Adam, asla çatı katındaki odayı terk etmeyen yaşlı kadında bir sorun olduğunun farkındadır.

    Korku filmi Amulet'te Tomaz rolünde Alec Secareanu; Magna rolünde Carla Juri'yi izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Imelda Staunton, Yorgos Lanthimos'un Dogtooth'u ve The Lobster'ından tanıdığımız Angeliki Papoulia gibi isimler bulunuyor. Amulet, sinemalarda gösterime girmeyecek. Doğrudan 24 Temmuz tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top