Hesabım
    Ray Fisher, Justice League Konusunda Joss Whedon'ı Desteklemekten Vazgeçti

    Ray Fisher'dan Justice League açıklaması geldi.

    Warner Bros bünyesindeki DC filmi Justice League, olay yaratmaya devam ediyor. Filmde Cyborg karakterini canlandıran Ray Fisher, bir açıklamaya imza attı. Oyuncu, Zack Snyder ile Joss Whedon tartışmasında Whedon'ın tarafını tutuyordu. Ancak sosyal medya üzerinden söylediklerine göre desteğini geri çekiyor.

    Yönetmen Zack Snyder, travmatik aile sorunları nedeniyle Justice League projesini tamamlayamadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Warner Bros ise yerine Joss Whedon'ı getirerek büyük bir karara imza attı. Whedon, Snyder'ın yapmaya çalıştığı şeylerin tam tersini yaparak tartışma yaratmıştı. Film eleştirmenler ve izleyiciler tarafından beğenilmedi. Snyder ise bir yıl kadar önce ortaya çıkarak kendi kurguladığı Justice League'in yayınlanması gerektiğiyle ilgili kampanya başlattı. Yönetmen başarıya da ulaştı. Justice League'in Snyder versiyonu HBO Max'te yayınlanacak.

    Kampanya sırasında filmin oyuncularından bir kısmı Snyder'a destek verirken Ray Fisher, Whedon'ın tarafını tutmuştu. Fisher'a göre Whedon, Snyder'ın yarım bırakmak zorunda kaldığı işi tamamlayarak filme noktayı koymuştu. Ancak Fisher yaptığı çok kısa açıklamayla desteğini çektiğini belirtti:

    Bu süreçte Snyder'a destek veren isimler arasında Gal Gadot, Ben AffleckHenry Cavill ve Jason Momoa gibi yıldızlar bulunuyordu. Şimdilerde yönetmen, filmin kurgusunu düzgün bir şekilde tamamlayabilmek için Warner Bros ise birlikte çalışıyor. Bu durum yaklaşık olarak 30 milyon dolara mal olacak. Sonunda da HBO Max streaming platformunda 2021 yılında gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top