Hesabım
    Liam Neeson'lı "Made In Italy"den Fragman Geldi!

    Liam Neeson bu kez bir dram filminde...

    Usta oyuncu Liam Neeson'ın başrolünde bulunudğu Made In Italy'den fragman paylaşıldı. Made In Italy'nin fragmanında İtalya'da bir baba oğul hikayesini izliyoruz. İtalya'nın harika mimarisi ve atmosferi içerisinde sıcacık bir hikayenin içerisine giriyoruz.

    Dunkirk, Agent CarterThe Hot Zone ve daha onlarca yapımda oyuncu olarak tanıdığımız James D'Arcy'nin yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Made In Italy'nin konusu ise şöyle: Made In Italy, karısından miras kalan evi satmak için arasının açık olduğu oğluyla Londra’dan İtalya’ya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Sanatçı olan Robert, oğlu Jack ile vefat eden karısından miras kalan evin satışını gerçekleştirmek için Londra’dan İtalya’ya gider. Baba oğul, bir zamanlar güzel vakit geçirdikleri evi terk edilmiş bir durumda bulmayı beklemez. Satıştan önce evi yenilemeye karar veren Robert ve Jack, bu süreçte ilişkilerini düzeltmeye başlar. Gelecek artık onlar için bambaşka gözükmektedir.

    James D'Arcy, Made In Italy ile ilk uzun metraj filmini yönetmiş oldu. Filmin başrolünde son olarak Cold Pursuit'te ve Ordinary Love'da izlediğimiz Liam Neeson bulunuyor. Neeson, Cold Pursuit filminin vizyona girmesinden hemen önce yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurmuştu. Made In Italy'nin oyuncu kadrosunda Neeson'ın yanı sıra Neeson'ın gerçek hayattaki oğlu olan Micheál Richardson, Valeria BilelloLindsay Duncan gibi isimler yer alıyor.

    Made In Italy'nin 7 Ağustos tarihinde sınırlı sayıdaki sinemalarda ve internet üzerinden gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top