Hesabım
    Mulan'ın Yönetmeni "Beautiful Ruins" İçin Anlaşma İmzaladı

    Niki Caro, Beautiful Ruins'i yönetecek.

    Disney'in masal uyarlamalarından biri olan Mulan'ın yönetmen koltuğuna oturan Niki Caro'nun romantik dram türündeki "Beautiful Ruins"in yönetmen koltuğuna oturacağı resmi olarak açıklandı. Film, Jess Walter'ın yazarı olduğu Güzel Harabeler kitabından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak.

    Jess Walter'ın yazarı olduğu ve ülkemizde Güzel Harabeler olarak çevrilen New York Çok Satanlar listesinin başlarında bulunan Beautiful Ruins, beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Zookeeper's Wife, North Country, Whale Rider gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Niki Caro oturacak. Filmin senaryosunu Mark Hammer ve Chiara Atik yazacak. Senaryonun ilk taslağını A Beautiful Day In The Neighborhood'dan tanıdığımız Micah Fitzerman-Blue ve Noah Harpster kaleme almıştı.

    Beautiful Ruins, 1962 yılının İtalya'sında bir köye götürüyor. Deniz kenarındaki bu köyde genç ve çekici bir adam otel işletiyordur. Ama otelde hiç müşteri yoktur. Bir gün, Amerika'dan yıldız bir oyuncu gelir. Oyuncu Cleopatra filminin setinden çıkıp gelmiştir. Kadın, otelin kaderini değiştirir. Bu olaydan tam 50 yıl sonra bir zamanlar asistan olan bir yapımcı, bu büyüleyici hikayenin peşine düşer. Sam Mendes, Beautiful Ruins'in yapımcılığını üstlenecek. Ancak çekimlere ne zaman başlanacağı konusunda herhangi bir bilgi henüz bulunmuyor.

    Niki Caro'nun imzasını attığı Mulan hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Film, coronavirüs salgınından önce gala yapmış ve ilk kez izleyici karşısına çıkmıştı. İzleyenleri pek memnun edemeyen filmin vizyon tarihi bir süredir ertelemelere maruz kalıyor. Film, son olarak 21 Ağustos tarihine ertelendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top