Hesabım
    Sam Neill, Jurassic World Evrenine Dönüşü Hakkında Konuştu!

    Sam Neill, yakında Jurassic World: Dominion çekimlerine katılacak.

    Klasikleşmiş Jurassic Park filmlerinin yıldız oyuncularından Sam Neill, Jurassic World serisine katılması hakkında konuştu. Neill, yakın bir zamanda Jurassic World: Dominion çekimleri için ekibin geri kalanına katılacak. Ayrıca Dominion'da Neill'ın yanı sıra orijinal filmlerin diğer yıldızları Jeff Goldblum ve Laura Dern de yer alacak.

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın başrolünde bulunduğu Jurassic World filmleri eski nesilleri de izleyici kitlesine ekleyecek gibi görünüyor. Steven Spielberg'ün imzasını attığı Jurassic Park filmlerinin en sevilen karakterleri Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern, Jurassic World: Dominion'da görülecekler. Sam Neill, bu konuda konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Jeff, Laura ve ben filmlerin sonuna geldik. Muhtemelen 27 yıl önceki gibi koşamayacağım. Üç dört ay boyunca birlikte yaşayacağız. Eğlenceli olacak. Herkes Chris ve Bryce'ı seviyor. Bence mutlu bir topluluk olacağız."

    Söylenilenlere göre Jurassic World: Dominion'ın birkaç aydır ara verilen çekimlerine önümüzdeki hafta içerisinde başlanacak. Sam Neill de çekimlere 10 gün içerisinde katılım sağlayacak. Steven Spielberg ve Colin Trevorrow filmin yürütücü yapımcıları olmaya devam edecek. Trevorrow aynı zamanda yönetmenliği üstlenecek. Pratt ve Howard'ın yanı sıra ilk iki filmde gördüğümüz Jake Johnson, Omar Sy Daniella Pineda, Justice Smith gibi isimler Dominion'da da yer alacak.

    Henüz filmin konusu tam olarak açıklanmadı. Ama 11 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top