Hesabım
    Live-Action Film "Frosty The Snowman"in Başrolünde Jason Momoa Olacak!

    Jason Momoa'nın yeni filmi, live-action Frosty The Snowman olacak.

    Aquaman'in yıldız oyuncusu Jason Momoa, bir live-action film için anlaşma imzaladı. Warner Bros'un imzasını atacağı live-action ve CGI karışımı filmin adı Frosty The Snowman olacak. Jason Momoa da filmin baş karakterini seslendirme görevini üstlenecek.

    Warner Bros yeni bir live-action filmine imza atmak için hazırlanıyor. Filmin baş karakterini seslendirmesi için Game of Thrones ile yıldızı parlayan ve Aquaman ile dünyanın en ünlü isimlerinden biri haline gelen Jason Momoa, Frosty The Snowman'de esas karakteri seslendirecek. Frosty The Snowman'in senaryosunu Elf, Spiderwick Günceleri gibi yapımlarla tanınan David Berenbaum kaleme aldı. İkonik noel karakterine ait olan Frosty The Snowman'in şarkıları 1950 yılında Walter Rollins ve Steve Nelson tarafından bestelenmişti.

    İlk Frosty The Snowman filmi bir kısa televizyon animasyonu olarak 1969 yılında çekildi. Daha sonra da 1976 ve 1992 versiyonları yapıldı. Yeni Frosty The Snowman'in yapımcılığını Jon Berg ve Greg Silverman üstlenecek. Berg, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Buz ve ateşin topraklarında sergilediği rolden Aquaman'de gördüğümüz sualtı performansına bakınca, Jason'ı kar üstünde düşünmek doğru hissettirdi." Silverman ise şu sözleri ekledi: "Biliyoruz ki Jason sevgi ve merhamet dolu bir insan. Ayrıca ailesine de bağlı. Yani tüm noel ve Frosty ruhunun özelliklerine sahip." 

    Jason Momoa'yı son olarak See dizisinde izlemiştik. Oyuncunun yıldızı Dune filmiyle daha da parlayacak gibi görünüyor. Frosty The Snowman'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Ancak önümüzdeki noel dönemine yetiştirilmesi mümkün olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top