Hesabım
    Guillermo Del Toro "Nightmare Alley" Çekimlerinin Yarısını Tamamladığını Açıkladı

    Nightmare Alley'nin %45'i bitirildi.

    Oscarlı usta yönetmen Guillermo Del ToroThe Nightmare Alley filminin çekimlerini yarıladığını açıkladı. Mart ayında tüm dünyadaki prodüksiyonların durdurulmasıyla birlikte Nightmare Alley seti de dağıtılmıştı. Şimdi ise yönetmen filmle ilgili konuştu.

    Pan's Labyrinth, Crimson Peak, The Shape of Water gibi yapımların ödüllü yönetmeni Guillermo Del Toro, coronavirüs salgınının neden olduğu duraksamadan hemen önce Nightmare Alley filminin çekimlerini yapıyordu. Yıldız bir kadroyla birlikte sette olan yönetmen, filmle ilgili şu sözleri sarf etti: "Çok hızlı bir şekilde tepki verdik. Stüdyonun seti durdurma talebine durdurma teklifiyle karşılık verdik. Bu bizi kurtardı. Benim sorumluluğumdaki hiçbir oyuncu ya da ekipten biri coronavirüse yakalanmadı. Kabaca çekimlerin %45'ini tamamladık. Kelimenin tam anlamıyla harika bir sahnenin tam ortasındaydık. Stüdyoyla gidip konuştuk ve geri döndüğümüzde herkesin ekipmanlarını bırakıp derhal orayı terk etmesini söyledik."

    Nightmare Alley'nin konusu ise şöyle: Stanton ‘Stan’ Carlisle kasaba kasaba dolaşan bir karnavalın ekibine katılmıştır. Amacı ise Matmazel Zeena'nın ve alkolik kocası Pete'in "zihin okuma" numaralarının sırrını çözmektir. Ancak bu konuda bir türlü başarılı olamamıştır. Ancak Pete öldüğünde, Zeena Stan'i ortağı olarak kabul etmeye zorlanır. Kısa sürede Stan, insanları manipüle edip dolandırma işinde Zeena'nın rahmetli eşinden çok daha yetenekli olduğunu kanıtlar. Hırslanan Stan, dolandırıcılık oyununu kendi başına da yapabileceğine inanmaya başlar. Ancak Zeena ile rekabete giriştiğinde hiç ummadığı tehlikelerle yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Nightmare Alley'nin vizyon tarihi henüz belli değil. Ama Cate Blanchett, Bradley Cooper, Toni ColetteWillem Dafoe gibi dev isimlerle birlikte film, ödül sezonuna damgasını vuracakmış gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top