Hesabım
    Chris Miller, "Spider-Man: Into The Spider-Verse 2"nin İlk Filmi Geride Bırakacağını Söylüyor!

    "Örümcek Adam: Örümcek Evreninde 2" için çalışmalar başladı!

    Sony ve Warner Bros'un hayata geçirdiği en iyi Marvel filmi olarak anılan Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün ikinci filmi için çalışmalar hızla devam ediyor. Filmlerin yapımcılığını Phil Lord ile birlikte üstlenen Chris Miller, ilk detayları vermeye başladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre Spider-Man: Into The Spider-Verse 2, ilk filmi sollayabilir!

    Spider-Man evreninden baş kahraman olarak Peter Parker yerine Miles Morales'i seçen Spider-Man: Into The Spider-Verse, animasyon türünde olmasına rağmen en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olarak kabul görüyor. Şimdi ise devam filmi için çalışmalar yürütülüyor. Film hakkında yapımcı Christopher Miller'da bir güncelleme geldi. Miller, Twitter üzerinden şu sözleri sarf etti: "Şimdiden Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi için geliştirilen yenilikçi sanat teknikleri aklımı alıyor. Bu teknikler ilk filmin geride kalmasını sağlayacak."

    Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün konusu ise şöyleydi: Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Polis memuru bir baba ve kendisini işine adamış bir annenin çocuğu olan Miles, yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır. Anne ve babası, sadece yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir özel okula giden oğullarının başarısını görmeyi arzulamaktadır. Ancak Miles’ın okulla pek ilgisi yoktur. O daha çok arkadaşları ve kendisini grafiti konusunda cesaretlendiren amcası Aaron ile zaman geçirmek ister. Miles, hayatındaki ufak sorunlarla boğuşurken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atar. O artık özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramandır. Zehir atma, kamuflaj, nesnelere yapışabilme, çok gelişmiş duyma pek çok güç kazana Miles, gerçek bir süper kahraman olabilmek için Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham’dan yardım alır. Süper kahraman olmanın sorumluluklarını öğrenen Miles artık maskesini takıp kötülüğe karşı savaşmak için harekete geçmelidir.

    Söylenenlere göre ilk filmde, hem Tobey Maguire'lı, hem Tom Holland'lı hem de Andrew Garfield'lı Spider-Man kahramanları buluşabilirdi. Ancak Sony, buna izleyicilerin henüz hazır olmadığını düşünmüştü. Tom Holland'lı Spider-Man filmleri de üçüncü filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılacak. Sony'nin yarattığı evrende yeni kahramanlarla birlikte devam edecek olan Örümcek Adam, bir marka olmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top