Hesabım
    Omar Epps ve Nia Long'lu Netflix Filmi "Fatal Affair"den Fragman!

    Gerilimli dram filmi Fatal Affair'den fragman paylaşıldı.

    Netflix'te gösterimini yapacak olan "Fatal Affair"den fragman paylaşıldı. Omar Epps ile Nia Long'un başrolünde yer aldığı filmin fragmanında 20 yıl sonra karşılaşan iki arkadaşı görüyoruz. Ellie'nin kendi hayatında mutsuz olması, David ile yakınlaşmasını sağlıyor. Ancak Ellie'nin sorunları burada sona ermiyor.

    Fragmanıyla ilgileri üzerine çeken Fatal Affair'in konusu ise şöyle: Ellie, eski bir arkadaş olan David ile karşılaşmalarının ardından kocası Marcus ile olan evliliğini düzeltmeye çalışıyordur. Ama David, Ellie'nin düşündüğünden çok daha tehlikeli ve dengesizdir. Filmin oyuncu kadrosunda House MD ile tanıdığımız Omar Epps; Empire, NCIS: Los Angeles, 47 Meters Down: Uncaged gibi yapımlardan hatırladığımız Nia Long; Moneyball, Battleship, The Rundown gibi yapımlarla tanınan Stephen Bishop gibi isimler bulunuyor.

    Fatal Affair'in yönetmenliğini son olarak yine Netflix'te yayınlanan Secret Obsession'a imzasını atan Peter Sullivan üstleniyor. Yönetmeni aynı zamanda The Sandman filminden de tanıyoruz. Senaryoda Sullivan'a Rasheeda Garner eşlik ediyor.

    Gerilimli dram filmi, Netflix'te 16 Temmuz tarihinde prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top