Hesabım
    Charlie Kaufman İmzalı "I'm Thinking of Ending Things"in Gösterim Tarihi Açıklandı

    Netflix, I'm Thinking of Ending Things'in gösterim tarihini paylaştı.

    Charlie Kaufman'ın Iain Reid'in kitabından uyarladığı "I'm Thinking of Ending Things"in gösterim tarihi belli oldu. Netflix'ten gelen açıklamaya göre Jesse PlemonsDavid Thewlis ve Toni Collette başrollü film, 4 Eylül tarihinde izleyici karşısında olacak.

    Eternal Sunshine of The Spotless Mind filmiyle Oscar ödülüne sahip olan, ayrıca Anomalisa, AdaptationBeing John Malkovich gibi efsanevi filmlere imzasını atan Charlie Kaufman'ın yeni filmi I'm Thinking of Ending Things'in gösterime girmesi için harekete geçildi. Korku ve gerilim türlerinde olan I'm Thinking of Ending Things, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Açıklamalara göre film, 4 Eylül 2020 tarihinde Netflix'te gösterime sunulacak.

    Ian Reid’in 2016 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “I’m Thinking of Ending Things” birlikte uzun bir yola çıkan Jake ve kız arkadaşına odaklanıyor. Jake’in gözden ırak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir yandan da ilişkilerini bitirmeyi düşünmektedir. Jake beklenmedik bir şekilde farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor durumda kalır ve ikili arasında somut bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve saf bir korku hissi oluşur.

    Korku filminin yıldızlarından Jesse Plemons, "I'm Thinking of Ending Things" hakkında geçtiğimiz yıl şu yorumları yapmıştı: "Oldukça gözüm korkmuştu. Çünkü günde ortalama 11 sayfalık senaryo çekiyorduk. Her gün, sahnede destek ekibi kar fırlatıyordu. Psikolojik işkence duygusu neredeyse çok güçlüydü, ama bende garip bir etkisi oldu. Jessie (Buckley) ve ben çılgına döndük ve çok fazla gülüyorduk. En uzun sahne çekimi 16 dakikalık sahneydi sanırım. Şöyleydi: "Action! Birazdan görüşürüz." Bu bence benim için oyunculuk anlayışını biraz değiştirdi."

    "I'm Thinking of Enging Things"i 4 Eylül'den itibaren Netflix'te izleyebileceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top