Hesabım
    Will Smith ve Antoine Fuqua Gerilimi ‘Emancipation’ın Hakları Apple'ın Oldu

    Film, gerçek bir özgürlük mücadelesi anlatıyor.

    Apple, Will Smith'in oynadığı ve Antoine Fuqua'nın yönettiği özgürlük mücadelesi anlatan gerilim filmi “Emancipation”ın ihalesini kazandı ve gösterim haklarını elde etti. Warner Bros, MGM, Lionsgate ve Universal, geçtiğimiz hafta Cannes sanal pazarında tekliflerde bulundular. Filmin finansmanını düzenleyen CAA Media Finance, piyasadaki ABD haklarını temsil ediyor. Film Nation Entertainment ise uluslararası satışları temsil eder.

    “Emancipation”, William N. Collage tarafından yazıldı. Hikayede, iç savaş sırasında Birlik Ordusu'ndan kaçan ve Louisiana bataklıklarında 10 gün boyunca soğan kokusu yardımıyla zaman geçirerek ödül avcılarından kaçan Peter adlı kaçak bir kölenin hikayesi anlatılıyor. Peter'ın sırtındaki yara izlerini gösteren ordu fotoğrafları 1863'te yayınlandı ve köleliğin zulmünü göstermek için bir araç haline gelen meşhur fotoğraflar olarak dilden dile dolaştı.

    Filmin üretimine 2021'in ilk aylarında başlanması bekleniyor. Smith, Westbrook Studios ve James Lassiter aracılığıyla filmi üretecek ve Westbrook adına prodüksiyon alanında hizmet verecek. McFarland Entertainment adına Joey McFarland ve Escape Artist adına Todd Black de yapımcılık görevini üstlenecek. Fuquaa ise, Cliff Roberts'la birlikte Fuqua Films adı altında bu ekiplere katılacak ve elbette filmi yönetecek. McFarland, 2018'de hikaye ve karakterleri geliştirmeye başladı ve senaryoyu yazmak için William N. College'la anlaştı. 

    Apple, mayıs ayında, 10 Temmuz'da sadece yedi aylık Apple TV Plus platformunda gösterimi yapılacak Tom Hanks savaş draması “Greyhound”un hakları için de büyük bir anlaşma gerçekleştirmişti. Will Smith, son olarak Gemini Man ve Bad Boys for Life filmleriyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmen Antoine Fuqua ise The Equalizer 2 filmi ve iki spor belgeseli çekti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top