Hesabım
    Beatles'ın Menajerinin Hayatı "Midas Man" ile Film Oluyor!

    Midas Man'i Jonas Akerlund yönetecek.

    Müzisyenlerin yaşamlarının beyaz perdeye aktarılması furyasının ardından şimdi de menajerlerin hayatları filmleştiriliyor. Efsanevi müzik grubu The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'ın hikayesi "Midas Man" adı altında film olacak ve Jonas Akerlund filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Brian Epstein, 1967 yılına kadar The Beatles grubuna menajerlik yapan başarılı bir isimdi. Grubun dünya çapında bir üne kavuşmasındaki rolü büyük ve önemli olan Epstein'ın yaşamı film olacak. Midas Man adını alacak olan film, The Beatles'ın "Fifth Beatle" olarak anılan yıllarını anlatacak. O dönem henüz 20'li yaşlarının ortasında olan menajer Epstein 7 yıl boyunca iyi bir kariyer sergilemesiyle işinde bir yıldıza dönüştü.

    Midas Man'in yönetmen koltuğunda Lords of Chaos, Polar gibi yapımları yönetmen Jonas Akerlund oturacak. Akerlund, Metallica'dan Taylor Swift'e onlarca yıldız müzisyenin kliplerini çekmesiyle tanınıyor. Yönetmen, Madonna ve Paul McCartney müzik klipleriyle Grammy ödülünün sahibi olmuştu. Midas Man'in senaryosunu Brigit Grant ve Jonathan Wakeham kaleme aldı. Ama senaryonun üzerinden geçilecek gibi görünüyor. Midas Man'in Amerika, Londra ve Liverpool'da çekilmesi planlanıyor.

    Yaşamları biyografik film olarak gösterilen sanatçılar arasında şimdilik Freddie Mercury, Elton John gibi isimler bulunuyor. Ayrıca Marianne Faithful ve Elvis Presley biyografileri de yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top