Hesabım
    Seth Rogen'lı HBO Komedisi ‘An American Pickle’dan Fragman!

    Film, 6 Ağustos'ta HBO Max'te yayınlanacak..

    HBO Max, 6 Ağustos'ta platformda gösterime girecek olan, Seth Rogen'in oynadığı yeni komedi “An American Pickle”ın ilk fragmanını yayınladıı. Oyuncunun sık çalıştığı Brandon Trost tarafından yönetilen film, 1920'de Amerikan rüyasını gerçekleştirmek için ABD'ye göç eden Polonyalı bir hendek kazıcı olan Herschel Greenbaum'un hayatına odaklanıyor. 

    Herschel, bir turşu fabrikasında iş bulur, bir tuzlu su kabına düşerek yıllar sürecek bir mumyavari korunma düzeneğine saplanır. Yüzyıl sonra, 2020 yılında tamamen korunmuş vaziyette salamuradan çıkar. Tüm aile üyeleri ölmüş olsa da Herschel, yine Rogen tarafından canlandırılan büyük torunu Ben'i bulur. İki kuşak, aile değerleri, müzik ve kültür açısından birbirleriyle ilişki kurmak için mücadele eder. Herschel, Ben’in duvarındaki David Bowie'nin bir posterini gösterir ve “Bu senin baban mı?” diye sorar. Yine de Ben, Herschel'in 21. yüzyıla uyum sağlamasına yardımcı olur. Herschel ise Ben'e, ailesinin zamansız ölümlerinden yıllar önce meydana gelen muazzam keder konusunda rehberlik eder.

    Oyuncu kadrosunda Rogen dışında Sarah Snook, Sean Whalen, Jorma Taccone, Joanna Adler, Jeff Daniel Phillips, Geoffrey Cantor, David Mattey, Charles Rogers ve Kevin O’Rourke bulunuyor. Söz konusu film, 2013 yılında The New Yorker'da yayınlanan Simon Rich’in kısa öyküsü “Sell Out”a dayanıyor. Rich, filmin senaryosunu da yazarken, Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver yapımcı olarak görev yaptı. Trost ve Rogen daha önce “This Is The End”, “Neighbors”, “The Interview” ve “Neighbors 2: Sorority Rising.”de birlikte çalıştı. “An American Pickle”, 6 Ağustos'ta gösterime girecek ve 27 Mayıs'ta yayın hayatına başlayan HBO Max tarafından yayınlanan ilk orijinal uzun metrajlı film olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top