Hesabım
    HBO Max'te Yayınlanan Yeni Batman V Superman Kurgusundan Poster!

    Ben Affleck'i bir kez daha Batman olarak izleyeceğiz.

    Zack Snyder, HBO Max'te yayınlanan Batman V Superman'den yeni bir poster paylaştı. Posterde Batman rolünden bir süre önce ayrılan Ben Affleck'i görüyoruz. Batman V Superman: Dawn of Justice'ın orijinal versiyonu yerine farklı bir versiyonu yayınlandı..

    WarnerMedia altında olan HBO Max, Zack Snyder'a bolca şans veriyor gibi görünüyor. Justice League'in Snyder versiyonunu yayınlayacak olmalarının yanı sıra Batman V Superman: Dawn of Justice filminin yeni bir versiyonu HBO Max üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Snyder, Batman V Superman'den poster paylaşırken "Batman V. Superman: Dawn of Justice'in Ultimate Edition'ının şimdi HBO Max'e özel olarak izlenebilmesi konusunda heyecanlıyım."

    HBO Max'te yayınlanan bu yeni versiyonda sinemada kesilen çoğu sahneye kurgulanarak yer verildi. Bu nedenle DC hayranlarının mutlaka görmesi gerektiği söyleniyor. Henry Cavill ve Ben Affleck'i başrolüne yerleştiren, tarihte ilk kez Batman ve Superman'i bir araya getiren filmin konusu ise şöyleydi: Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top