Hesabım
    Tom Hanks, "Greyhound"un Apple TV+'ta Yayınlanmasına Olumlu Bakmıyor

    Tom Hanks, Greyhound'un dijital gösterimi hakkında konuştu.

    Usta oyuncu Tom Hanks, The Guardian'a verdiği röportajda yeni filmi Greyhound hakkında konuştu. Film, coronavirüs salgını nedeniyle vizyondan çekilmek zorunda kalmıştı. Bunun ardından Apple TV+'ta yayınlanmasına karar verildi. Hanks, filmin sinemada izlenmesiyle dijital olarak gösterilmesi arasında fark olduğunu belirtti.

    Aaron Schneider'ın yönetmen koltuğuna oturduğu II. Dünya Savaşı temalı film Greyhound, birkaç gün içerisinde Apple TV+'ta izleyici karşısına çıkacak. Ülkemizde açık olmayan Apple TV+'ın Greyhound'un haklarını almasından önce, filmin sinemalarda vizyona girmesi planlanıyordu. Coronavirüs salgını ile birlikte sinemaların kapatılması ve açıldıktan sonra bile insanların sinemalara gitmek istemeyecek olması buna engel oldu. Tom Hanks de bu sırada Guardians'a verdiği röportajda Greyhound hakkında konuştu. Hanks'in sözlerine göre Greyhound'un Apple TV+'ta yayınlanması 'Tam bir hayalkırıklığı.': "Apple'daki yöneticileri kızdırmak istemem. Ama görüntü ve ses kalitesinde farklılık var."

    Hanks, ayrıca eşi Rita Wilson ile birlikte coronavirüs kapmış olması hakkında konuştu: "İyiyiz. Rahatsızlığımızın nedeni olan virüsün işi iki hafta içinde bitti ve ikimiz de farklı tepkiler verdik, bu tuhaftı. Eşim tat alma ve koklamayetisini kaybetti, mide bulantıları vardı, ateşi benimkinden yüksekti. Benim yalnızca vücut kırgınlığım vardı. Her zaman yorgundum ve hiçbir şeye 12 dakikadan fazla odaklanamıyordum. Sonuncusu benim doğamda da olabilir."

    10 Temmuz'da Apple TV+'ta gösterime girecek olan Greyhound'un konusu ise şöyle: "Greyhound"da Ernest Krause, 37 gemiden oluşan deniz piyadelerinin komutanı olarak savaşta görev alıyordur. Bu sırada Naziler gizlice Kuzey Atlantik sularını geçeceklerdir. Öncelikle bir gemiyi kolaylıkla alt ederler, ancak Nazilerin planı bundan ibaret değildir. Sularını korumaları için 37 gemiden daha fazlası gerekecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top