Hesabım
    Brad Pitt, David Leitch Aksiyonu ‘Bullet Train’de Rol Alacak!

    Filmin arkasındaki şirket Sony olacak..

    Variety'nin haberine göre Brad Pitt, Sony Pictures için aksiyon-gerilim “Bullet Train” filminde başrol oynamak için hazırlanıyor. David LeitchZak Olkewicz tarafından yazılan senaryoyu yönetecek ve denetleyecek. Leitch son olarak “Fast & Furious” spin-off projesi Hobbs & Shaw'un yönetmenliğini yapmıştı ve bir sonraki projesinin ne olacağı merakla bekleniyordu.   

    Film, yazar Kotaro Isaka'nın çok satan Japon romanı “Maria Beetle”dan uyarlanacak. Ryosuke Saegusa ve Yuma Terada, projenin baş yapımcıları olacak ve Isaka'yla beraber çalışacak. Harvill Secker, “Bullet Train” romanını gelecek yıl İngilizce olarak yayınlayacağını da ayrıca duyurdu. Leitch ve Kelly McCormick, Antoine Fuqua ve Kat Samick'le birlikte 87North şirketi adına “Bullet Train”i üretecek. Brittany Morrissey, Sony Pictures için projeyi denetleyen yönetici olacak. Sony, geçtiğimiz günlerde stüdyoda popüler bir Japon mangaya dayanan “One Punch Man”ı geliştirdiğini de duyurdu ve bunun bir seriye dönüşmesi konusunda umutlular. 

    Stüdyolar hala üretim programlarını planlamaya çalışırken, başlangıç ​​tarihi konusunda net bir açıklama yapılamıyor. Quentin Tarantino’nun “Once Upon a Time in... Hollywood” filminde dublör Cliff Booth'u oynadığı için ilk oyunculuk Oscar'ını kazanan Pitt, seçeneklerini düşünüyor ve kabul ettiği projelerden birinin Bullet Train olduğu söyleniyor. Bir diğeri ise henüz resmi açıklama gelmemesine rağmen, Emma Stone'la birlikte rol alacağı ve üretimi 2021'e taşınan Paramount ve Damien Chazelle filmi “Babylon” olacak gibi duruyor. Pitt, geçtiğimiz yıl James Gray filmi Ad Astra'da da rol almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top