Hesabım
    Warner Bros Bir Constantine Filmi Yapmak İstiyor Olabilir!

    Constantine dedikoduları yayılıyor!

    Bir zamanlar Keanu Reeves'in beyaz perdede canlandırdığı Constantine karakteri yeniden sinemaya dönüyor olabilir. Bir dedikoduya göre, Justice League Dark ve Zatanna'nın geliştirilmesini üstlenen J.J. Abrams ve şirketi Bad Robots, bir Constantine filmi için de anlaşma yaptı. Ancak henüz bu konuda Warner Bros cephesinden onay gelmedi.

    Live-action bir Constantine filminin hayata geçirileceği dedikoduları yayılmaya başladı. Söylenenlere göre bu Constantine filmi HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak. Justice League Dark'ta görülecek olan Constantine karakterinin bir solo filmi yapılarak karakterin geçmişine giriş yapılması bekleniyor. Böylece Avengers ekibinin izlediği yol takip edilecek. Tüm bu dedikoduları duyan gazeteci Brandon Katz şu sözleri paylaştı: "Bunun hakkında birtakım fısıltılar duyduk. Eğer Keanu Reeves dönerse popülaritesini büyütmesi için başka bir ikonik karakter verilecek. Her 10 yılda bir bu adam hayranlarını yeniden toplamak için ortaya çıkıyor. Tam bir film yıldızı."

    2005'te çekilen Constantine filminin yönetmeni Francis Lawrence olmuş ve film her ne kadar çizgi romanlara çok yakın olmasa da başarı yakalamıştı. Yıllar sonra bir Constantine dizisi geldi. Bu kez de karakter çizgi romanlara çok yakındı, ancak dizi çok da beğenilemedi. Warner Bros, süper kahraman evrenini genişletmeye devam ediyor. Constantine'in yanı sıra Zatanna dedikoduları bulunuyor. Sihirbaz bir kadın kahraman olan Zatanna'nın da Justice League Dark'a dahil edilebileceği düşünülüyor.

    Constantine'in adı daha önce Scott Derrickson ile birlikte geçmişti. Doctor Strange yönetmenliğinden ayrılan Derrickson, Constantine filmi yönetmen istediğini ifade etmişti. Warner Bros'un daha önce Marvel'ın elinden James Gunn'ı aldığı düşünülürse, bu kez de Derrickson'ı işe alması hiç de kulağa anormal gelmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top