Hesabım
    Charlize Theron, Furiosa ile Yollarının Ayrılması Hakkında Konuştu

    Charlize Theron, Mad Max spin-off'uyla ilgili konuştu.

    The Old Guard'ın Netflix'te gösterime girmesi için gün sayan Charlize TheronMad Max dünyası hakkında konuştu. Yönetmen George Miller, Mad Max: Fury Road'da Charlize Theron'ın canlandırdığı Furiosa karakterine bir prequel film çekeceğini açıklamıştı. Henüz hiçbir ayrıntısı belli olmayan film hakkında Charlize Theron konuştu.

    Charlize Theron, Furiosa spin-off filminde rol alamayacak gibi görünüyor. Çünkü George Miller, karakterin gençlik yıllarına değinme kararı aldı. Bu durumda Charlize Theron'dan sorulara şu yanıt geldi: "Her şeyin sonunda onunla filmi yapamamak olsa da George'a saygım tam. İyi dileklerimden başka bir şey sunmuyorum. Evet, biraz kalp kırıcı. Gerçekten o karakteri sevmiştim. Ve onun yaratım aşamasında o küçük yeri kapladığım için de minnettarım. Her zaman aklımda olacak ve sevgiyle hatırlayacağım. Tabii ki hikayenin devamını görmek istiyorum. Eğer George Miller hikayeye bu şekilde devam etmesi gerektiğini hissediyorsa ona bu konuda güvenmeliyim. O kadar küçük detaylara takılı kalıyoruz ki, duygusal olarak bize dokunan şeylerin bununla bir ilgisi yok."

    Mad Max: Furiosa spin-off filmi için şimdiye kadar iki farklı ismin düşünüldüğü ortaya çıkmıştı. Bu isimlerden biri The Witch filmiyle yıldıza dönüşen, Split, Glass, Emma gibi yapımlarla her geçen yıl daha iyi bir şekilde karşımıza çıkan Anya Taylor Joy olmuştu. Diğer isim ise Killing Eve dizisinin Emmy ve BAFTA ödüllü oyuncusu Jodie Comer oldu. Eğer benzerlik açısından bakarsak, Charlize Theron'ın Furiosa'sının gençliğini Jodie Comer'ın canlandırma ihtimali daha yüksek gibi görünüyor.

    Mad Max: Fury Road, gelmiş geçmiş en iyi filmler arasındaki yerini almıştı. Akademi Ödülleri'nden Oscar heykelciklerini toplayan film, Charlize Theron'ın yanı sıra Tom Hardy'yi başrolüne yerleştiriyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top