Hesabım
    Cary Joji Fukunaga, "No Time To Die" Hakkında Konuştu

    Ölmek İçin Zaman Yok'tan yeni görsel paylaşıldı.

    25. James Bond filmi No Time To Die'dan yeni detaylar geldi. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Cary Joji Fukunaga, Empire Magazine'e konuştu ve filmin vizyona girmesine kısa bir zaman kala ertelenmesinden, bu süreçte filmin detaylarını değiştirmek istememesinden bahsettii.

    Daniel Craig'in son kez James Bond olacağı Ölmek İçin Zaman Yok filmi, Nisan ayından Kasım ayına alınmak zorunda kalmıştı. Coronavirüsün yarattığı engeller nedeniyle vizyon tarihi ertelenen No Time To Die, yılın en çok merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Yönetmen Cary Joji Fukunaga Empire'a konuştu ve kariyeri boyunca başına gelenler hakkında şu sözleri sarf etti: "İlk filmin Sin Nombre, Meksika'da, başbakanın 'Sinemalara gitmeyin' dediği domuz gribi sırasında vizyona girmişti. O deneyimde bir travma yaşadım. Bunun haberlerini takip ederken her gün planın ne olduğunu soruyordum. 'Çünkü bu durmuyor' Bence hiçkimsenin dünyanın nasıl ayakta kalacağı konusunda bir öngörüsü bulunmuyor. Ama izleyicilerin sinemaya gitmeyeceğini biliyordum."

    No Time To Die'ın vizyon tarihinin değiştirilmesine karşın filmde hiçbir şeyin değiştirilmemiş olması ve coronavirüs dönemi hakkında ise şu sözleri ekledi: "Vaktini boşa harcayabilirsin ve hiçbir şey iyiye gitmez. Tüm niyet ve amaçlarımız için filmi bitirmek zorundaydık. Filmi mental olarak bitirmeliydim. Mental ve duygusal olarak."

    14 Kasım 2020'de sinemalarda olacak olan No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top