Hesabım
    Paolo Sorrentino, Netflix İçin "The Hand of God"ı Çekecek

    Sorrentino'nun yeni projesi açıklandı.

    Başarılı yönetmen Paolo Sorrentino, Netflix için "The Hand of God"ı hayata geçirecek. Filmin adı olan The Hand of God, futbol yıldızı Diego Maradona'yı temsil ediyor. Sorrentino, filmi büyüdüğü şehir olan Naples'da çekecek.

    Lorenzo Mieli'nin yapımcılığını üstleneceği The Hand of God'dan ilk detaylar paylaşıldı. La Grande Bellezza ile Oscar ödülünün sahibi olan Paolo Sorrentino, Netflix filmi The Hand of God için çalışmaya başladı. Sorrentino filmi Naples'da çekecek olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "İlk filmimden 20 yıl sonra Naples'a dönme fikri konusunda heyecanlıyım. Kariyerimde samimi ve kişisel bir kısmı temsil edecek olan The Hand of God aynı zamanda tasasız ve acı verici bir oluşum. Yapımcı Lorenzo Mieli, onun şirketi The Apartment ve Netflix ile birlikte dahil olduğumuz bu maceradan memnunum. Netflix'ten Teresa Moneo, David Kosse ve Scott Stuber ile olan ortak anlayışımız büyüleyiciydi. Uygun koşullarda beni evimde gibi hissettirdiler. Çünkü bu durum filmin bana hissettirdikleriyle aynı: Eve dönüş."

    The Hand of God, Arjantinli futbolcu Diego Maradona'nın 1986 yılında aldığı lakap olarak biliniyor. İngiltere'ye karşı aldığı galibiyet sonucu edindiği bu lakapla birlikte Maradona bir efsaneye dönüşmüştü. Paolo Sorrentino, son olarak The New Pope dizisiyle karşımıza çıktı. Ayrıca yönetmen Loro, This Must Be The Place, Youth gibi yapımlarıyla da tanınıyor. Sorrentino, La Grande Bellezza sayesinde BAFTA ve Oscar ödülünün sahibi olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top