Hesabım
    ‘Halloween Kills’, ‘Candyman’ ve 'Forever Purge' Filmlerinin Vizyon Tarihleri Ertelendi

    Merakla beklenen korku filmlerinin vizyon tarihlerinde değişiklikler yapıldı

    Universal Pictures, “Candyman” ve iki “Halloween” devam filminin vizyon tarihlerinin Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendiğini duyurdu. “Candyman”, 25 Eylül 2020 tarihinden 16 Ekim 2020 tarihine, üç haftalık bir süreyle ertelendi. “Halloween Kills” ise, 16 Ekim 2020'den 15 Ekim 2021'e kadar bir yıllık bir süreyle ertelendi. Serinin diğer devam filmi olan “Halloween Ends” ise 15 Ekim 2021'den 14 Ekim 2022'ye ertelendi.

    Stüdyo ayrıca Universal Pictures'ın distopik korku serisinin son bölümü olan “Forever Purge” filminin de 9 Temmuz 2021'de gösterime gireceğini duyurdu. Film, mayıs ayında süresiz olarak ertelenmişti. Universal’ın hamleleri, çoğu Kuzey Amerika sinemasının neredeyse dört aydır kapalı kalmasıyla birlikte, büyük zincirlerin temmuz sonuna kadar yeniden açılmayacağının belli olmasından sonra gelmiş oldu. AMC, geçtiğimiz günlerde, 30 Temmuz'da 600'den fazla tiyatrosunun 450'sini açmayı planladığını açıklamıştı. Tüm salonların ağustos başında tamamen faaliyete geçmesi umuluyor.

    Sony’nin “The Broken Hearts Gallery”si ve 20th Century Fox'un “The Empty Man”i, bir değişiklik olmazsa 7 Ağustos'ta vizyona girecek. Ardından, 12 Ağustos'ta Warner Bros.’un Nolan filmi “Tenet” ve 21 Ağustos’ta Disney’in “Mulan”ı da izleyiciyle buluşacak. “Mulan” filmi, mart ayından bu yana üç kez ertelendi.

    Nia DaCosta'nın yönettiği ve Jordan Peele'le birlikte yazdığı “Candyman”, 1992 yapımı filmin yeniden çevrimi. Başlangıçta 12 Haziran'da vizyona girmesi planlandı ama nisan ayında alınan kararla eylüle ertelendi. Universal'ın ertelediği diğer önemli filmler arasında; “Minions: Rise of Gru”, “Fast & Furious 9”, “Sing 2” ve “Wicked” bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top