Hesabım
    Leigh Whannell, Ryan Gosling'li "The Wolfman"i Yönetebilir!

    Leigh Whannell, Universal ile görüşmeler yapıyor.

    Yıldız oyuncu Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı The Wolfman modern uyarlamasının yönetmen koltuğuna oturması için Leigh Whannell ile görüşme yapıldığı duyuruldu. The Invisible Man filmiyle başarı yakalayan yönetmen, Universal ile bir kez daha anlaşma imzalayabilir.

    H.G. Wells'in klasikleşmiş eseri Görünmez Adam'ın modern uyarlamasına imzasını atan Leigh Whannell, çok düşük bir bütçeyle yüksek bir başarı elde etmişti. Bunun ardından yapımcı olan Blumhouse, Whannell ile iki yıllık anlaşma yapma kararı almıştı. Blumhouse, prodüksiyonları Universal bünyesinde vizyona giriyor. Universal şimdi ise Leigh Whannell ile The Wolfman filmi için görüşmeler yapıyor. Şirketteki kaynaklardan alınan bilgilere göre Universal geçtiğimiz ay boyunca Whannell ile yönetmen olması için görüşme yaptı.

    Ancak Universal'ın The Wolfman için görüşme yaptığı tek isim Whannell değil. HBO'da yayınlanan Bad Education filminin yönetmeni Cory Finley de stüdyonun düşündüğü yönetmenler arasında bulunuyor. Ama Universal'ın yalnızca başarılı bir yönetmenle değil, korku türünde başarı kazanmış bir yönetmenle anlaşma sağlayacağı düşünülüyor. Whannell aynı zamanda Insidious 3 ve Upgrade filmlerinin de yönetmen koltuğuna oturmuştu.

    Universal bir zamanlar canavar evreni yaratmaya çalışıyordu. Ancak 2017 yılında çekilen Tom Cruise'lu Mummy filmiyle birlikte tüm Dark Universe de çöpe gitti. Yine de stüdyo bu büyük projede yer alan filmleri birer birer hayata geçirmek için mücadele ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top