Hesabım
    Ridley Scott ve Kevin Macdonald, "Life In A Day"in Devamını Çekecek

    Scott ve Macdonald, Life In A Day devam belgeseli için yeniden bir araya geliyor.

    35 yönetmenin bir araya gelerek oluşturduğu Life In A Day belgeseline devam filmi geliyor. Ridley Scott ve Kevin Macdonald, belgeselin devamı için çalışmayalara başladı. Life In A Day'in devam halkası, 2021'de Sundance Film Festivali'nde gösterilecek. Life In A Day, aynı gün içerisinde tüm yönetmenlerin bulunduğu yerde gözlediği insan yaşamlarının birleşiminden oluşuyor.

    Life In A Day belgeseli 2010 yılında Ridley Scott'ın yürütücü yapımcılığında hayata geçirilmişti. Youtube'un yanı sıra National Geographic'de gösterime sunulan Life In A Day'in devamının geleceği resmi olarak duyuruldu. Bir gün içerisinde dünyanın dört bir yanından görüntülerin çekilerek bir araya getirilmesiyle oluşturulacak olan Life In A Day 2020, ilk belgeselde olduğu gibi yine Youtube'da yayınlanacak. Çekim tarihi 25 Temmuz olarak takvimlerde işaretlendi.

    Life In A Day 2020'nin çekilmesinin ardından belgesel, 2021 yılının Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. 2010 yılında yapılan ilk belgesel 80 binin üzerinde başvuru almış ve 2011'de Sundance'te gösterilmişti. Film, Youtube üzerinden 16 milyonun üzerinde izleme aldı.

    Kevin Macdonald, Life In A Day 2020 hakkında şu sözleri sarf etti: "10 yıl sonra Life In A Day 2020'yi çekeceğimiz için çok heyecanlıyım. Kendimizi filme alma şeklimiz bu süreçte nasıl değişti? Ve tarihteki bu olağanüstü kırılma noktasında geleceğimiz için ne umut ediyoruz?" Life In A Day 2020 Kevin Macdonald tarafından yönetilecek. Ridley Scott ve Kai Hsiung ise yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top